under skab køkken belysningsinstallation

under skab køkken belysningsinstallationDa mange køkkener ikke har noget , men overhead eller loftsbelysning , under-kabinet køkken belysning er en fantastisk måde at fjerne skygger på dit arbejdsområde og gør det nemt for dig at se , hvad du laver i et ellers svagt oplyste område . Under-skab køkken belysning er let at installere til kabinetter udhængende en skranke overflade og giver en Nightlight for dem, de sene nattetimer snacks uden snublende rundt i mørket

Typer af Under-kabinet Lys

Når overvejer at installere under-kabinet lys , hvilken type lys , du har brug for , og hvis du vil have belysning , der løber gennem dit hjem 's elektriske system beslutter , lys , der passer til en eksisterende stikkontakt eller lygter, som er tilsluttet via en transformer .

elpærer er de mest almindelige , fordi de er billige og udsender et blødt , varmt lys , efter CSNLighting. com . Ulempen ved elpærer er, at de har en kort levetid på omkring 1. 000 timer og er ikke effektive , bortset fra små rum .

Halogenbelysning er bedre end glødepærer , fordi det er mere effektivt og varer omkring 2. 000 timer. Halogenbelysning producerer varme , men inventar omkring lyset sprede varmen , eller du kan bruge lavere spænding halogenlamper , hvis varmen er et problem .

Xenon lygter er en bedre form for glødende lys og holder op til 10. 000 timer, fordi de opererer med en lavere temperatur end halogener .

Lysstofrør bruger 75 procent mindre elektricitet og sidste længere end nogen anden lys . Mange gæstfrihed og restaurant køkkenområder bruge denne type belysning på grund af sin lille mængde varme , og fordi det giver diffus belysning , der oplyser hele din arbejdsplads i stedet for et lille område af din counter .

Plug-Ins

Hvis du er komfortabel og har et vist kendskab til elektriske ledninger , så gå videre og ledning din belysning til dit hjem strømkilde . Dette kræver, at du bore igennem din væg eller gulv for at få adgang til en strømkilde , som f. eks en lys armatur , i din kælder eller til at trække en ny bane til din belysning område . Hvis du ikke er fortrolig med ledninger , så installér lys , såsom lysstofrør , at stikket i en eksisterende strømkilde , såsom en stikkontakt . En alternativ , nem installation er at installere dine lygter og en transformer .

Installation Belysning med en transformer

En nem måde at installere din belysning under dine køkkenskabe er at bruge en transformator , en magt blok og din switch . Installer belysning tættest på forsiden af din frysere .

Fjern ringen og objektivet fra dine armaturer , og bruge skruer til at fastgøre på undersiden af dit frysere , ifølge Better Homes and Garden . Placer løg , så de vender i samme retning .

Bor små huller i dit skab , så dine ledninger til at passere ind i kabinettet for at skjule ledninger . Placer din magt blok i dit skab og sæt derefter ledningen ender i en strøm blok . En magt blok tilsluttes op til tre lys til en lav spænding transformer .

For at undgå grimme ledninger på ydersiden , spole kablerne op i din fryser . At skjule kablerne fra transformer til din strømforsyning , bore et hul under dit skab og køre wiren fra din transformer til din strømforsyning eller stik , og tilslut derefter din magt blok til transformeren .

Når du har installeret , skal du udskifte linsedækslet på reflektoren ring af din belysning stativ .

din switch kører på batteri , kræver ingen ledninger og giver dig mulighed for at tænde dit lys til og fra med et svirp af kontakten . Placer et batteri i din switch bolig og installere den overalt i køkkenet ved blot at skrue den ind i væggen .

Så alt hvad du skal gøre er at skrue dækslet pladen til skifte bolig og din belysning er færdig .

Anden Artikel

 • ideer til farvning køkkenskabe med forskellige farver
 • hvordan man skaber et arvestykke skab
 • bygget i vægskab udsmykning idéer
 • ideer til maling skabslåger
 • sjovt skab dekorationer
 • indretning til toppen af køkkenskabe med ord & grønt
 • kælder ideer til Skabe & reoler
 • hvordan man kan dekorere & skabe en boudoir
 • hvordan man skaber en ø i et stort soveværelse
 • hvordan man designer et skab , hvis de får beregninger
 •