sjovt skab dekorationer

sjovt skab dekorationerUanset om du har et skab i skolen eller på arbejdet kan du ønsker at udsmykke det passer til din personlige stil . Skoler og arbejdsgivere både vil ikke tillade dig at male skab eller foretage nogen strukturelle ændringer , der skaber behovet for dig at være klog om din kreativitet . Hvis du ønsker at dekorere det alligevel , skal du nogle ideer til, hvordan man kan gøre det skiller sig ud uden at beskadige eller ændre skabet på nogen måde

Billeder

Opret en fotoramme med håndværk skum . Brug et par plader af fartøjer skum til at skabe en fotoramme , som du kan skifte billeder i når du vil. Brug en 5- by- 7inch kvadrat af håndværksvirksomheder skum til en base , og skåret ud en ramme formen , som ville lidt overlapning basen , men hænge ud over siderne omkring en tomme . Brug varmt lim til at fastgøre rammen til basen på kun 3 sider . Dette vil give dig mulighed for at glide fotos ind og ud af rammen . Placer en stribe lim magnetstriben på bagsiden af basen , og det vil holde sig til dit skab . Hold flere billeder inde i rammen , og rotere dem til at vise en anden hver dag .

For forskellige størrelser af fotos , placere en lille del af magnetstriben direkte på bagsiden af billedet for at vise det uden en ramme . Holde dem i et område i dit skab , hvor de vil ikke være let bøjet eller beskadiget af bøger eller papirarbejde . Også overveje en lille kork bord uden en ramme . De er som regel solgt i 12- ved -12 tommers størrelser i de fleste håndværk eller på kontoret levering butikker . Proppen Bestyrelsen holder sig til indersiden af skabet dør med lim faner . Brug push pins til at hænge billeder , påmindelser , poesi eller andre emner , som du vil have vist.

Funktionel Decor

Opret blyantsholdere til at dekorere dit skab og holde små emner organiseret på indersiden af dit skab dør . Skåret ud og dekorere lommer af gamle jeans . Vedhæft magneter med nogle stof lim på bagsiden af hver lomme , og hænge dem i skabet for at holde blyanter , markører , kuglepenne og andre småting , som ellers kunne nemt gå tabt . Hvis jean lommer ikke er din stil , skal du følge de samme instruktioner , men bruger en lille lærred taske eller en blyant pose at fastgøre på indersiden af skabet .

Brug en papkasse til at skabe opbevaringen. Papstykker kan bruges til at skabe skillevægge og adskille dine redskaber eller smykker . Dekorere kassen med maling eller kontakt papir , og læg magneter på bagsiden , så det vil forblive på plads i dit skab .

Hang en tør slette bestyrelse i din locker at skrive noter , lektier , frister eller noget andet , du ønsker at huske . Brug magnetiske bånd eller lim faner til at hænge det . Mange producenter gør magnetisk whiteboard tavler med markører , der har magnetisk hætter til at holde dine tør slette markører med dit bord . Brug almindelige køleskabsmagneter til at hænge små sedler på tavlen ved siden dine noter skrevet direkte på tavlen .

Spejle

Hang et spejl uden en ramme i dit skab . Prøv stærke klæbestof faner for at hænge det , eller lim magneter på bagsiden af spejlet . Pynt dit spejl ved at tilføje en ramme med håndværk forsyninger . Brug kunstige blomster eller blade til at omgive spejlet , limet på med varme lim . Tilføj en sten ramme med dekorative glas sten , som også kan limes med varmt lim . Overvej at indramme dit spejl med små billeder eller en håndmalet design . Brug akryl maling og en lille detalje pensel til at male ord , blomster , hjerter eller ethvert billede, du ønsker.

Anden Artikel

 • sjovt skab dekorationer
 • hvordan man kan fjerne maling & pletten fra køkkenskabe
 • hvordan man lægger en opbevaringsskab til en væg
 • indretning til toppen af køkkenskabe med ord & grønt
 • den bedste farve for køkkenskabe
 • ideer til maling skabslåger
 • bygget i vægskab udsmykning idéer
 • ideer til hvide køkkenskabe
 • hvordan man skaber en ø i et stort soveværelse
 • DIY skab installation
 •