kælder ideer til Skabe & reoler

kælder ideer til Skabe & reolerKældre bliver ofte en losseplads for ting , der bare ikke har et sted andre steder i huset . Out -of -season prydgenstande , hjem -forbedring værktøjer og projekter , legetøj og spil ofte gøre deres vej ind i en kælder . Hylder og skab enheder kan hjælpe med at organisere kælderen og give den en renere , mindre rodet look . Uanset hvad dit budget og behov , der er masser af muligheder for at fjerne de rod og gøre din kælder lettere for øjnene .

Indbygget

Hver drøm kælder leveres komplet med skabe og hylder , der tilføjer både opbevaring og dekorative interesse for rummet . Men , indbygget i skabe og hylder kan være en stor investering --- tror køkken remodel-niveau investeringer . Sagsbehandling skabe og hylder kommer i mange forskellige udstyrsniveauer , fra laminat til massive , som kan tilpasses ethvert budget eller behov .

Når man overvejer indbygget i skabe og reoler , holde din kælder er fugt niveau i tankerne . Fugtig kælder kræver affugtere for at undgå mug og meldug fra dannes på sagsbehandlingen skabe og hylder , for ikke at nævne vridning . Fugt kan også forårsage laminat kabinetter og reoler til at adskille .

Metal

Et populært valg i kældre i mange år , metalskabe og hylder tilbyde robust oplagring, der kan tage både en moderat mængde fugt og misbrug . Hvis ordene " metalreoler og frysere " bringe til at tænke billeder af industrielle grå stål hylder, så tro om igen . Metalskab og hylder fås i en række finish --- og kurspoint --- gør dem langt mere attraktivt og fleksibelt end i de forløbne år .

Synes sagsbehandling skabe og hylder , luftfugtigheden er en vigtig overvejelse med metal reoler . Meget fugtigt kældre , eller kældre , der er udsat for oversvømmelser gøre rust-bevis eller endog galvaniseret metalskabe og reoler et must .

Plastic

Overraskende robust , økonomisk overkommelige og endda attraktivt , plast hylder og skabe er en stigende tendens til organisering kældre og garager . Og det er ikke så underligt --- en gør-det -selv kan installere plast hylder og skabe i mindre end en dags tid .

Der er lidt at finde fejl med plast hylder og skabe . De er nemme at samle og installere . De passer næsten ethvert budget og kommer i så mange konfigurationer , som du har elementer i din kælder til at gemme . Ikke kun det , de er uigennemtrængelige for fugt eller vand og oprydning er en brise . Alt i alt er plastic næsten lavet til kælderen opbevaring .

Anden Artikel

 • hvordan man skaber en ø i et stort soveværelse
 • hvordan man skaber et legerum
 • hvordan man kan hænge en dør spejl på et skab dør
 • ideer til farvning køkkenskabe med forskellige farver
 • hvordan man skaber en boligindretning forslag
 • brugerdefineret skabe installation , hvordan man
 • hvordan man kan skabe den stemning og atmosfære i alle rum i dit hjem
 • DIY skab installation
 • hvordan man lægger en opbevaringsskab til en væg
 • ideer til hvide køkkenskabe
 •