hvordan man skaber et arvestykke skab

hvordan man skaber et arvestykke skabMange mennesker har intentioner om at forlade deres hjem til deres børn . Dette kan have stor indflydelse på beslutninger, som de gør om hjem forbedring . Hvis du ønsker at opdatere din garderobe , men du er ikke i at kaste op wire reoler , bruge disse tips til at skabe en smuk , arvestykke kvalitet skab , der kan modstå tidens tand
1 .
Funktionalitet er meget vigtigt. Hvis skabet ikke er nyttig , så du eller dine arvinger vil i sidste ende har behov for at tage det ud og starte fra bunden . Tænk på alle de små ting , som du og de kommende generationer kan have behov for at holde i dit skab . Mange mennesker holder mere end bare tøj . Du kan beslutte at optage pladser for bøger og fotoalbum , smykker , selv familie brætspil . Jo mere brugbar plads , kan du oprette , jo bedre .
2 .
Brug den plads, du er nødt til at skabe det mest effektive system muligt . Må ikke forsømme rum du kan have i nærheden af loftet eller på forreste hjørner af skabet . Hvis du har en walk-in closet , så mulighederne er virkelig uendelige . Du kan vælge at bygge brugerdefinerede frysere eller installere skuffer , der kan bruges i mange forskellige kapaciteter . Kom op med en interessant arrangement af hængende barer at give plads til flere reoler . Det vil også gøre skabet unikt , let organiseret , og smuk på samme tid .
3 .
Brug kvalitetsmaterialer , der vil vare . Du vil sikkert gerne investere i et skab klasse skoven i modsætning til at presse bord eller wire reoler med plast hardware . Cedar er en stor mulighed , da det vil holde skabet frisk og fri for mug og lugte i mange , mange år . Hvis cedertræ mister sin desodorisering egenskaber gennem årene , du simpelthen nødt til at gnide en fin sandpapir korn over overflader for at bringe det tilbage til sin oprindelige tilstand . Stock skabet med robuste , kommercielle lønklasse cedertræ bøjler til at afslutte det ud . Efter alt , kan de bøjler der videregives så godt.
4 .
Maling af vægge inde i skabet med en langvarig maling . Når du installerer reoler , kan det være meget vanskeligt at male igen . Sørg for at du lægger mindst to lag maling og bruge en farve , som fremtidige ejere ikke vil finde for lyse eller for fed . Neutrale er store og lyse farver gør skabet virke større og lysere .
5 .
bruge en hård pels lak på træhylder , der vil gøre dem sidste uden at få beskidte . Cedertræ behøver ikke at være belagt med noget . Det vil forblive smukt og duftende uden brug af enhver form for kemikalier eller lakker .
6 .
Stock skabet med masser af industrielle styrke kroge og bøjler . Disse små detaljer vil gøre skabet en skat , at dine arvinger er sikker på at nyde . Bøjler , der er lavet af massivt træ og kvalitet materialer vil give skabet , at de færdige udseende, som du er på udkig efter . Når du er færdig , vil du have et skab , at du er stolt af at passere ned .

Anden Artikel

 • ideer til hvide køkkenskabe
 • hvordan man bruger glasur til at blive mørkere skabslåger
 • hvordan man kan skabe den stemning og atmosfære i alle rum i dit hjem
 • køkkenskab glas ideer
 • sjovt skab dekorationer
 • den bedste farve for køkkenskabe
 • ideer til maling overskabe
 • hvordan man skaber en ø i et stort soveværelse
 • hvordan man lægger en opbevaringsskab til en væg
 • hvordan man kan fjerne maling & pletten fra køkkenskabe
 •