hvordan man skaber en boligindretning forslag

hvordan man skaber en boligindretning forslagUanset om du er en ny indretningsarkitekt , der er lige begyndt at opbygge en kundebase eller en amatør dekoratør , hvis rådgivning om farvevalg og møbler layout er altid søges af venner og familie, det første skridt i ethvert projekt er et detaljeret forslag til at komme videre . Denne plan vil gøre det muligt for dig at holde omkostningerne til materialer og arbejdskraft i overensstemmelse med dine kunders budget krav samt skabe et færdigt produkt, som de vil være begejstrede for at leve i , vise og nyde i de kommende år .

Du skal bruge:
Notebook
. Skitsebog.
Farveblyanter .
Målebånd .
Regnemaskine .
Digitalkamera .


1 .
Tag farvefotografier af værelse ( r ) i deres nuværende tilstand . Fotografere dem fra flere vinkler-herunder lofter og gulve-. og på forskellige tidspunkter af dagen for at vurdere virkningerne af naturligt lys
2
tage præcise målinger af den plads , du ' ll være at designe , og skriv dem ned på en grov skitse af rummets form . Du får brug for disse numre til at anslå størrelsen af maling , tapet , gulvbelægning , støbning og vindue behandlinger .
3 .
Tal med din klient den type " look " hun ønsker at opnå . Relevante spørgsmål at stille omfatte , hvordan rummet vil primært blive anvendt , afviklingen af trafikken , foretrukne farver, teksturer og stilarter , om de eksisterende møbler og tilbehør vil blive indarbejdet eller fjernet , og om eventuelle strukturelle ændringer er nødvendige .
4 .
Etablere oppe foran , hvad kundens foreslåede budget er for dette projekt . Folk , der ikke er bekendt med de udgifter der er forbundet med indretning har ofte en urealistisk forventning om , hvad deres drømme kommer til at koste . Det kan være praktisk at bryde et projekt i gradvise skridt, der kan spredes over tid . Mens forslaget ville tegne sig for alle disse poster , og give kunden en benchmark at spare op til hver enkelt , skal arbejdskontrakten kun vedrøre gennemførelsen af en opgave ad gangen .
5 .

Bestem en rimelig tidsramme for færdiggørelse . Dette kan være alt fra en uge til flere måneder , afhængigt af kompleksiteten af opgaven . Hvis et projekt skal fremskyndes , bør dette lægges til fakturering omkostninger .
6 .
Sammenligning butik for materialer og forsyninger , og kontrollere deres pladser på det projekt, du virksomhed . Angiver i din ansøgning præcist , hvilke opgaver du vil være ansvarlig for . Nogle kunder ønsker kun råd om, hvad man købe , så de kan få det selv , mens andre vil have dig til at gøre alt det benarbejde , installation og overvågning
7
Give skitser sammen med dine forslag . af, hvad rummet vil se ud.
8 .
Angiv en pris , der ikke kun rummer omkostninger til materialer og arbejdskraft , men som er baseret på dine færdigheder som en designer , mængden af tid og energi du vil investere og din egen komfort niveau med kunden . Hvis du er i tvivl , at kunne foretage målinger se, hvad andre designere i dit område er betaling for deres ydelser .

gode råd og advarsler


 • Som en ekstra service de fleste indretningsarkitekter gøre en indledende høring gratis .
 • et fast gebyr er generelt mere attraktiv for kunder end en timeløn , hovedsagelig på grund af en frygt for, at du måske smøler bare for at tjene flere penge .
 • Hvis du er ikke god til at tegne indretning elementer , er der ingen mangel på software til at hjælpe dig med at oprette billeder online . Nogle af disse produkter giver dig mulighed for at tage digitale billeder af eksisterende værelser , uploade dem til at eksperimentere med farver , stoffer og møbler placering , og derefter udskrive en gengivelse af den nye plads .
 • Altid få alt skriftligt .
 • aldrig pålægge din personlige smag og stil på din klient . Dette er deres rede , ikke dit .
 • Hvis du er en professionel designer , få bud fra tømrere , elektrikere , blikkenslagere og andre for arkitektoniske ændringer , og faktor dette i forslagets samlede omkostninger. Hvis du er en hobby dekoratør , satte den byrde af større renoveringer tilbage på boligejer , før man træder ind
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan fjerne maling & pletten fra køkkenskabe
 • DIY : wire skab skohylde
 • DIY skab installation
 • indretning til toppen af køkkenskabe med ord & grønt
 • hvordan man lægger en opbevaringsskab til en væg
 • bygget i vægskab udsmykning idéer
 • hvordan man skaber et legerum
 • den bedste farve for køkkenskabe
 • hvordan man skaber en boligindretning forslag
 • ideer til hvide køkkenskabe
 •