hvordan man kan male skab døre til at ligne skabe

hvordan man kan male skab døre til at ligne skabeSkab døre malet til at ligne skabe tilføje en passende touch i enhver sports- tema værelse . En skab vægmaleri klæder sig glatte closet døre eller dækker op små pletter på træet . Dette skab maleri projekt virker bedst på lang skab døre , såsom skyde stil eller bifold døre . Den brede overflade giver dig mulighed for at male en række af flere skabe på døren . Det er også bedst på fladskærms- døre uden kamme eller forhøjet sektioner . Tilføj så mange detaljer som du har lyst til at skabet vægmaleri selv

Du skal bruge:
Paint .
Primer .
Malerpensel .
Maler tape .
Savbukke ( ekstraudstyr) .
Sandpapir .
Fugtig klud .


1 .
Fjern closet døre fra hængsler til lettere maleri . Du kan male dem, mens de hænger , men det er nemmere at arbejde med dem, når de er flade . Placere dem på savbukke til en nem arbejdshøjde og stabilt underlag .
2 .
Sand skabet dørene for at forberede dem til maling . Slibning dørene hjælper malingen overholder dem . Tør væk savsmuld med en fugtig klud , så malingen kan holde til døren .
3 .
børste et tyndt lag af maling primer . Dette er også med til at forberede overfladen og gør en bedre finish . Tillad primeren tørre helt ud.
4 .
Paint de primes skab døren med base maling farve . Lyse farver er populære valg for skabene . Overvej samlede farveskema til rummet , når du vælger farve . Tilføj 02:58 tynde lag maling for at få en jævn overflade , så døren til tørre mellem hvert lag .
5 .
Mål bredden af døren . Brug denne måling til at bestemme , hvordan bred du vil have hver locker , og hvor mange skabe vil passe på tværs af døren . Hvis du har bifold closet døre , så brug hver sektion som en separat skab for en naturlig opdeling . Til skydedøre , beslutte , hvordan at opdele hver halvdel .
6 .
Anvende malerens tape til at skabe linjerne for at oprette de enkelte faux skab dør . Sted to strimler af tape omkring en halv tomme mellemrum . De to bånd stykker dybest set skabe en stencil til at skabe lige linjer for skabet skitserer . Mal med sort eller anden kontrasterende farve mellem båndet linjer. Fjern tapen .
7 .
Paint en række horisontale linjer i toppen og bunden af hver locker dør for at oprette ventilationshullerne. Maling på skabet håndtag og numre på skabene . Hvis du har bifold døre , lægger håndtag , der ligner et skab håndtag . Hvis du har skydedøre , greb vil forstyrre med døren åbning og lukning .
8 .
Lad alle malingen at tørre , inden hængende dørene tilbage på skabet .

Anden Artikel

 • hvordan man skaber en boligindretning forslag
 • hvordan man lægger en opbevaringsskab til en væg
 • sjovt skab dekorationer
 • hvordan man kan skabe den stemning og atmosfære i alle rum i dit hjem
 • hvordan man kan male skab døre til at ligne skabe
 • brugerdefineret skabe installation , hvordan man
 • hvordan man bruger glasur til at blive mørkere skabslåger
 • DIY : wire skab skohylde
 • hvordan man skaber en ø i et stort soveværelse
 • hvordan man kan skjule et soveværelse skab uden at fjerne
 •