hvordan man kan dekorere & skabe en boudoir

hvordan man kan dekorere & skabe en boudoirEn boudoir er en dames private stue har til formål at underholde gæster eller tjene som en privat tilbagetog . Dette værelse er omgivet af overdådige , feminine og romantiske møbler , dekorationer og tilbehør . Disse dagligstuer oprindeligt var omklædningsrum knyttet til soverum , hvor en dame i huset kunne have sine tjenestepiger hjælpe hende med at få klædt . Rummet havde adgang til garderobeskabe , paryk , hat og sko lagring samt dressing tabeller til børster , parfume og makeup

Du skal bruge: .
paneler
Stof.
Loft medaljon .
Lysekrone .
Lysdæmpere .
Trægulv .
Grænsede tæppe .
Forhæng .
Kvaster og trim .
Stillinger og tiebacks .
Personlige portræt .
Chaise lounge .
2 store stole .
Tabeller .
Kister .
Osmannerne .
Beaded lamper .
Cashmere kast.
Puder.
Stearinlys .
Springvand.
Musik .
Mirror .


1 .
Panel eller polstre loftet og væggene i boudoir med en mørk træ eller dyre stof . Position en medaljon i midten af rummet loftet og hænge en krystal lysekrone . Alt skal være lidt overdrevne i størrelse og form . Alle lamper og lys burde have lysdæmpere .
2 .
Vælg en indlagt trægulv eller et tæppe med et tæppe kant til at definere gulvet . Boudoirs bør ikke være åben for andre rum . Tilføj døråbning forhæng , hvis ingen døre er installeret . Forhæng skulle have kvaster og trimmer og dør og vindue gardiner bør skabe en følelse af kabinet og privatlivets fred . Brug stillinger og tiebacks at samle de draperier til siderne .
3 .
Kommissionen en stor personlig portræt af dig selv iført forførende beklædning . Holdning dette portræt på din Focal væggen og har et galleri lys installeret for at lys portrættet .
4 .
Vælg en chaise lounge på fransk , barok eller en anden opulent stil . Har de chaise betrukket med en ekstravagant usædvanligt stof , der fremkalder en stærk stemning . Vognen skal ses som kernen møbler i rummet , fordi den er designet til fruen i huset for at læne sig tilbage på og ville være hendes primære sæde . Vognen skal gøre damen ser gode og dens farve , konsistens og stil bør alle være orienteret i den retning .
5 .
Vælg mindst to komplementære overdimensionerede fransk, barok eller andre opulent stole . Disse stole skal se godt ud med chaiselong , men de er sekundære stole og bør ikke konkurrere med de chaiselong i drama . Det er en god ide at medbringe guld eller sølv reflekterende overflader ind i stuen på disse typer af møbler . Den reflekterende overflade vil tilføje en følelse af glamour til rummet og hoppe lys omkring .
6 .
Place kurvede borde , kister og ottomaner rundt i rummet , således at enhver siddeplads har en lampe lige ved hånden og et bord overflade for at indstille drinks . Lamper skal være opulent eller endog skulpturelle og kanter af lampeskærme kan beaded til at matche lysekrone.
7 .
Medtag tilbehør såsom cashmere kaster , bløde puder , stearinlys , planter , fjernstyrede musik , en dekorativ springvand og et stort spejl lænet mod væggen .

gode råd og advarsler


 • Det er den form for rum, hvor flere er mere . Rummet skal føles som en dekadent juvel boks, der henvender sig til alle af en kvindes sanser .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan fjerne maling & pletten fra køkkenskabe
 • bygget i vægskab udsmykning idéer
 • hvordan man lægger en opbevaringsskab til en væg
 • DIY skab installation
 • den bedste farve for køkkenskabe
 • hvordan man skaber et legerum
 • ideer til farvning køkkenskabe med forskellige farver
 • ideer til hvide køkkenskabe
 • ideer til maling overskabe
 • indretning til toppen af køkkenskabe med ord & grønt
 •