ideer til maling overskabe

ideer til maling overskabeMåske du har arvet en antik skab fra et familiemedlem , og træ-finish ser slidt ud . Eller måske malet køkkenskabe er beskidte og tilhugget fra brug . Du kan bringe dem til live med en ny anvendelse af maling . Det endelige resultat vil afhænge af farve , finish og design , du vælger . Udnyt lejligheden til at udtrykke din kreativitet , når maleriet køkkenskabe .

Farver

For en ultra-traditionelle look , maling skabene i en neutral farve som hvid eller creme . Har en lille twist på den traditionelle ved at indarbejde glade grå , blød gul og underfundige greens . For en eklektisk look , gå ud med en funky lyserød , saftige orange eller lyse grønt . En smag af troperne kan opnås med aqua blå , lys gul eller en frodig koral . Skabe malet i havets skum grøn eller lyseblå vil berolige dig med at minde dig om havet . Sort gør en slående baggrund for illustrationen , hvis du planlægger at male et design på skabslåger . Hvis der er trim støbning på skabene , skal du overveje at male trim i en kontrastfarve . Opret en interessant displayet ved at fjerne nogle af de døre og male indersiden af skabene en accent farve .

Finish

Du kan bruge en række forskellige finish at tilpasse din skabe . Et af de mest populære malingen behandlinger er den nødstedte look . Male skabene i den farve du ønsker . Så let passere hen over de kanter eller områder , der får en masse brug med sandpapir , slibning nok til, at træet kan ses igennem . Det vil give skabene en gammel finish . Du kan også bruge en knitren virkning giver skabe en antik udseende . Subtilt optage farve , når du bruger denne teknik ved at anvende en fed farve på bunden , og derefter bruge en neutral som en creme eller beige på toppen . Male et knitren medium på toppen , så når det revner accenten farve vil vise igennem. Satin finish i blødt metalfarver giver skabene en forgyldt look . Hvis du foretrækker den varme af træ , maling skabe mørk creme og farve-vask dem med flere tynde lag af en rig brun glasur .

Painted Design

Pynt skabslåger ved at male dem med et design til at matche indretning . For et værelse med land indretning , skal du bruge en stencil til at sætte et design på kabinettet døren . Hvis du har kunstnerisk talent , male noget som Europa-inspirerede blomst design på skabene . I et rum , der har toscanske udsmykning , male skabene med en drue og vin tema .

Anden Artikel

  • hvordan man skaber et legerum
  • ideer til maling overskabe
  • DIY : wire skab skohylde
  • den bedste farve for køkkenskabe
  • bygget i vægskab udsmykning idéer
  • ideer til hvide køkkenskabe
  • DIY skab installation
  •