den bedste farve for køkkenskabe

den bedste farve for køkkenskabeEn måde at straks opdatere et køkken er at male skabe til en ny føler eller rent look . Farve for skabene kan baseres på præferencer , eksisterende indretning , eller oprette en stemning for en af de mest anvendte områder af huset . Mens der er ingen regler til at vælge den bedste farve til dit skabe , at finde den ideelle farvetonen vil øge det overordnede udseende af køkkenet .

Hvid

Et af de sikre maling farver køkkenskabe er hvid eller en varierende skygge såsom off-white , creme eller beige . Denne farvepalet med til at åbne op små køkkener eller dem , der har begrænset naturligt lys , der kommer ind, men huske på, at hvide viser fedt , snavs og pletter lettere end andre farver . Hvid eller varierende nuancer par godt med stort set alle eksisterende farve bordplade eller apparatur , så hvis du er simpelthen på udkig efter en ren og nem opdatering , hvid er den ideelle farve . For yderligere at opdatere køkkenet , skifte ud ældre hardware fra skabet med nyere , slanke knopper eller håndtag . Brug en semi-gloss eller glans finish for at holde frysere ser nymalet , samt nem at rengøre .

Gul

Hvis du ønsker at tilføje varme til et rum , blød gul skaber en solrig og hyggelig atmosfære . Gul skabene par godt med hvide apparater og også supplere de eksisterende træ-finish . Hvis du har en træ morgenmad krog , bord eller trægulv , gul frysere straks varm hele spiseplads . Brug gul maling specielt i rum , der har begrænset naturligt lys til at skabe illusionen af en større plads , og tilføje gul skabe til køkken , som har vest eller sydvendte vinduer til at holde rummet veloplyst hele dagen .

Fed

Der er ingen regel om, at fraråder anvendelsen af dristige farver på køkkenskabe . Hvis du har neutral gulve såsom lyse fliser eller træ , blues og lilla oprette en brugerdefineret udseende til dit køkken . Vælg en blå farve til en fed , men hyggelig ser især hvis du har accenting , farverige fliser med rød , gul eller hvid mønstre . For et udseende, der er fed endnu ikke for tosset , skal du vælge en støvet blå , bordeaux eller lavendel maling farve til at dække skabene . Dristige farver par godt med enkle hvide eller rustfrit stål apparater , fordi de udligner hinanden . Undgå at bruge mørke farver, med sort apparater til at holde rummet fra at blive vist for lille . Når du bruger fed kabinet farver , maling loftet hvide for at skabe illusionen af at det er højere oppe , hvilket gør rummet føles større .

Anden Artikel

  • hvordan man skaber et legerum
  • DIY skab installation
  • bygget i vægskab udsmykning idéer
  • den bedste farve for køkkenskabe
  • ideer til hvide køkkenskabe
  • DIY : wire skab skohylde
  • ideer til maling overskabe
  •