bygget i vægskab udsmykning idéer

bygget i vægskab udsmykning idéerDen bedste indbyggede vægskab udsmykning idéer nødt til at bruge design som er i overensstemmelse med de begrænsninger , der er involveret med en låge . De bør ikke være så tung og /eller omfangsrige , at de gør døren svært at åbne og lukke . Dekorationerne skal også være passende for deres værelse placering . For eksempel skal køkken og badeværelse dekorationer være vandtæt , hvis du forventer dem til at holde længere end et par dage .

Fancy rhus

Brug mousserende materialer til at dekorere indbyggede overskabe med en fancy stil . Selvom materialer ikke er til brug i hjem med børn eller kæledyr , de er attraktive elementer , der kan skabe stærke stykker interiør design i passende omgivelser. Oprette en faux farvede glas udseende ved hjælp af lim en endnu gitter af store , farverige , diamantformede rhinestones til sorte overskabe . Du kan også dække kedelige overskabe med et let lag skinnede glasur maling at gøre hele kabinettet området glitre lidt i lyset .

Paint rhus

Maleri er den mest populære teknik , når det kommer til indbyggede vægskab udsmykning idéer . Det er muligt at male næsten alle slags vægskab med en bred vifte af dekorative farver . Et almindeligt stue med hvide vægge og lilla sofaer kan se bundet sammen ved at dekorere den indbyggede overskabe med en lilla kanter , lilla maling job .

Indbygget overskabe udsmykning idéer med en kunstnerisk flare er relativt let, hvis du har erfaring med stencils eller frihåndstegning . Du kan holde vægskab samme farve som din væg ; bare tilføje nogle dekorative rører at gøre rummet interessant . Stencil eller maling rygter kranse i midten af hver låge og tilføje en tynd , vinstokke og vedbend pensionær rundt i kanten af hver dør . Du kan også male et dekorativt mønster , som prikket blomst figurer , over hele vægskab området .

Billede rhus

Brug indrammede billeder som et raffineret og elegant måde at dekorere indbyggede overskabe . Bruger rammer med klare plastik i stedet for glas for at reducere vægten af udsmykningen og forhindre splintres , når døren åbnes og lukkes . Når det kommer til at vælge en billedstørrelse , så husk at holde en pensionær af bare kabinettet rundt på billedet for at garantere skabslåger kan åbne og lukke med lethed . Kig efter et indrammet billede på mindst 1 cm mindre i diameter end låge .

Giv indbyggede overskabe i spisesalen en formel føler ved hængning guld-indrammede, pastel malerier af steg buketter i midten af hver låge . Pynt frysere i køkkenet med fotografier af venner og familie . Indstil fotografier i enkle , vandtæt rammer, der passer til din køkkenmaskiner . For eksempel matcher sølv apparater med fotos i tynde , sølv stel .

Hang tynd , indrammet af træ tavler som dekorationer til den indbyggede overskabe , hvis der er små børn rundt . Holde nogle kridt og viskelæder i en kurv på en af kabinettet hylder, så at alle kan oprette en ny fryser dekoration når som helst de har lyst til tegning .

Anden Artikel

  • ideer til maling overskabe
  • ideer til hvide køkkenskabe
  • DIY skab installation
  • bygget i vægskab udsmykning idéer
  • den bedste farve for køkkenskabe
  • DIY : wire skab skohylde
  • hvordan man skaber et legerum
  •