DIY skab installation

DIY skab installationHvis du har ekstra plads i dit soveværelse , at man kunne blive til et skab , kan du nemt konstruere en . Mennesker med erfaring og færdigheder i tømrerarbejde finde closet gøre og installation ganske simpel. Opgaven indebærer etablering af et skab rammer og fastgørelse til væggen , og derefter installere skabet døre. Når du tilpasse interiør med stænger , hylder og stativer , alt det der er tilbage er at organisere dine ejendele

Kom godt i gang

Hvert projekt kræver planlægning . Bestem den specifikke materiale , du vil bruge til din nye garderobe , såsom metal eller træ , eller brug for både en klassisk metallisk-træ-stil closet . Når du vælger det materiale , begynder at tage målinger på væggen .

Closet Ramme

Størrelsen af skabet rammen naturligvis afhænger af den tilgængelige plads. Ifølge HomeTips. com , er en ideel ramme fremstillet af to -by-fours , som tillader indvendig dybde skal være mindst 27 inches . Du har to muligheder for opførelsen rammen --- on-the-spot bygning og formonteret closet . Du bygge en on-the-spot skabet ret i sin plads , trimning rammen senere , da det er vanskeligt at foretage en nøjagtig størrelse ramme , uden at hele skabet på plads .

En formonteret closet indebærer etablering af skabet rammen fladt på jorden og derefter hæve den på plads . Hvis dit værelse har en klar , stort område , kan du søm rammen til gulvet for nem håndtering . Markerer egnede pladser tunge plade --- bunden træet planke monteret på rammen --- og den øverste plade, planke på toppen af rammen .

Closet Walls

Installer væggene ved at løfte dem ind i det placeret sted . Justere hver væg ordentligt , så du kan nagle det til området . Nail væggene på den eneste plade og header , horisontalt placeret planken lige under den øverste plade . Når fast i det sted , dækker væggene til at matche rummets indretning .

Rod og racks

For at få mest ud af din nye skabsplads , skal du bruge dobbelt hænge stænger , der giver dig top og bund rækker til at hænge din tøj . Antallet af hylder , sko reoler og skuffer plads afhænger af mængden af plads , du har , og indholdet af din garderobe .

Anden Artikel

  • DIY skab installation
  • DIY : wire skab skohylde
  • den bedste farve for køkkenskabe
  • ideer til hvide køkkenskabe
  • hvordan man skaber et legerum
  • ideer til maling overskabe
  • bygget i vægskab udsmykning idéer
  •