vindue behandling ideer til en bugt & karnapvindue

vindue behandling ideer til en bugt & karnapvindueDer er en bred vifte af vindue behandling ideer at vælge imellem, når dressing op bugten og buede vinduer . Den vigtigste faktor for at klæde sig bugten og buede vinduer er at bruge vindue behandlinger, accent form af vinduer . Hold ser pæn og ren med blot et strejf af kreativitet . Et velvalgt vindue behandling giver varig appel til din bugten og buede vinduer .

Opholder sig i Harmony

Brug enten en roll- up skygge eller en romersk skygge for at holde udseendet ensartet og ryddeligt . Hvis du har en sofa eller stol foran vinduet , binde i farven på indtræk med farven på vinduet behandling for at holde alt flyder sammen . Dette lindrer nogen problemer med at have for stor variation i farver .

Privatliv og Skodder

En vanskelighed , at mange boligejere med Bay eller buede vinduer ansigt er privatlivets fred. En løsning er ladlængde skodder , eller skodder , der er skåret til at passe . Skodder vil give en mere ensartet udseende end fastsat af forhæng og gardiner . Tilføj nogle land charme til din karnapper ved hjælp af træ lukkeren. Wood skodder er en fleksibel vindue behandling valg . De tillader dig at holde dine synspunkter og dit privatliv .Skodder er ikke begrænset til land indstillinger . " Citify " din karnapper ved parring skodder med gardiner og swags . Hold stoffet elegante at holde alle funktion og charme by raffinement . Øge bredden af karnapper ved bracketing vinduet med lange gardiner .Hvis vinduet står i baghaven , hvor privatlivet er ikke en bekymring , placere en farverig Valance øverst . Dette kan også bruges dække mini blinds eller rullegardiner .

Window Sæder

Hvis dit bugt eller bue vindue har en vinduesplads , et vindue behandling , som ser egnet kan være svært at finde . Prøv at placere en ren og skær gardin med en kontrastfarve Valance at koordinere look . Lad i så meget lys som muligt ved at placere Valance tæt på loftet .Hvis vinduesplads fylder karnap , holde stoffet i selve rummet . Placer en gardinstang med forhæng på væggen over for indgangen til vinduesplads . Når de forhæng er trukket lukket den vil give blødt lys ind i rummet i løbet af dagen og privatlivets fred om natten .

Stor Windows

Stor bue eller karnapper kan skabe effekten af en rum i rummet . Kjole vinduerne med en sværm af swags og kontrasterende gardin paneler for at skabe en unik pragt , som kunne overvælde regulære værelser i dit hjem . Gå over toppen i dette tilfælde er muligvis den bedste løsning .

Anden Artikel

 • hjemmelavet draperier holdbacks
 • typer af væg - til - væg tæppe
 • installation & fjerne lamelgardiner
 • bordplade display ideer
 • køkken ideer & gulve
 • maling ideer til udsmykning et hjem
 • define emalje maling
 • hvordan man kan købe gardiner online
 • billige vindue behandling ideer
 • hvad er den rustikke måde udsmykning ?
 •