udsmykning idéer til lutter tørklæder som vindue belægninger

udsmykning idéer til lutter tørklæder som vindue belægningerSheer tørklæder laver smukke gardiner . Deres tynde stof giver lys igennem og fremhæver farven på tørklæder . Sheer tørklæder er ikke effektive for at give isolering eller blokere lyset, så brug traditionelle gardiner eller forhæng til disse formål . Dog kan lutter gardiner tilføjes som et dekorativt element oven på andre vindue belægninger .

Sheer Paneler

For vinduer , som ikke kræver isolering eller blokering af lys , så brug ren tørklæder som gardin paneler . Den nemmeste måde at gøre dette på er at folde over den ene ende af hver lutter tørklæde , så sy at lave et rør for tørklæde til at hænge på gardinstang . Juster fold-over beløb ud tykkelsen af gardinstang . Bredder af ren og skær tørklæder varierer , planlægger at bruge mindst to gange bredden af dit vindue , så gardinerne drapere pænt . For eksempel ville en 60- tommer-dækkende tørklæde være tilstrækkelig til en 30- tommer -vinduet , eller bruge to tørklæder 15 inches eller større for en fyldigere look .

Grundlæggende Sheer Valance

Fold og sy langs den lange side af en ren og skær tørklæde for at skabe en Valance . Den omhæng tilføjer dekoration til et absolut vindue , samtidig med at folk til at se ud tydeligt. På visse tidspunkter af dagen , kan sollys skinne direkte gennem Valance , der giver det store stof en skinnende udseende . Igen , justere bredden på fold-over beløb ud tykkelsen af gardinstang og den samlede bredde af tørklæde .

Harmonika Sheer Valance

Opret et look, der er mere kompleks end en Valance , men ikke helt så afslappet som en swag ved at folde en ren og skær tørklæde længde-kloge harmonika stil . Cut det ene hjørne ( en trekant ) ud hver ende af tørklæde for at skabe en trapez form , hvilket vil gøre det muligt for Valance ender med at falde på forskellige længder og gøre alle de folder synlige . Hem , hvis kanter . Glat den ændrede tørklæde ud på en flad overflade med den længste side af trapez nederst . Begynder på toppen , fold tørklæde mod dig , så væk fra dig , skaber harmonika læg 6 til 8 inches lang . Løst binde plisserede tørklæde med strimler af stof at gøre Valance lettere at håndtere . Hæng den plisserede tørklæde ved at indsætte i champignon holdbacks , Valance kunstneren eller tørklæde kroge i de øverste hjørner af vinduet . Denne gang , så sørg for den lange side af den foldede Valance er på toppen . Snør kluden strimler . Træk forsigtigt bunden midten af Valance ned for fylde , og justere længden af halen på siderne af vinduet , indtil du opnår den ønskede effekt . Træk omhæng stramt langs den øverste kant for at reducere halv -cirkel hul øverst i vinduet .

Sheer Swag

Sheer swags er endnu nemmere at lave end kapper , fordi de ikke kræver syning . Oprette en swag af looping en lang ren tørklæde løst omkring gardinstang , at lade enderne hænge ned langs siderne af vinduet . Dette danner et farverigt tre-sidet ramme for vinduets top og sider .

Sheer Tørklæde Colors

Farverne på spring tørklæder bruges som vindue behandlinger påvirker fornemmelsen af et rum . Lyse farver typisk arbejder bedst i mindre rum for at gøre dem synes lysere og mere åben . Store værelser eller værelser med særligt høje lofter gavn af ren og skær gardiner i mørkere farver , der hjælper vedlægge og definere rummet . En enkelt fast farve eller udskrive fungerer bedst for kapper og swags , men bruger flere stejle tørklæder i forskellige farver på et enkelt vindue skaber interesse .

Anden Artikel

 • udsmykning med antikke æsker
 • drop blad tabeltypografier
 • hvordan man kan dekorere en preteen drengs soveværelse
 • hvordan man arbejder med akryl plastslanger
 • hvordan man kan vælge farver , når du maler en to -etagers store rum
 • hvordan man kan gøre sort / hvid baby værelse dekorationer
 • installere vindue eller en dør persienner
 • hvordan man opbygger en faux vindue lyskasse
 • hvordan man kan dekorere et vindue type spejl omkring en boblebad
 • hvordan man beregner stof til gardiner
 •