tips til maling problem vægge

tips til maling problem vægge



Maleri væggene i dit hjem er nok den hurtigste og billigste måde at give dit hjem en makeover og tilføje nyt liv til din indretning . Men nogle vægge er ikke så nemme at male . Nogle vægge har ikke en jævn overflade , hvilket gør det vanskeligt at dække dem helt med maling . Andre vægge har skader , hvilket også gør det svært at dække og skjule skaden.

ujævne overflader

Cover vægge , der har ujævne overflader ved hjælp af en speciel rulle . Disse mure omfatter stuk , gips eller andre meget struktureret vægge . Kig efter maleruller med en tyk lur . Disse valser er specifikt for ujævne teksturer . Jo tykkere lur giver dig mulighed for at få en god dækning med malingen , uden at skulle gå over væggene med flere lag af maling . Hvis du har et lille område af en ujævn overflade at male en pensel vil fungere fint , men helt sikkert bruge den tykke lur ruller til større områder .



Sprøjter arbejde usædvanligt godt på ujævne overflader så godt. Du kan sprøjte et helt rum i en meget kort periode . Men , har du sandsynligvis ikke ønsker at foretage den finansielle investering i en god maling sprøjte til at male væggene i dit hjem en gang .

dækning af skader

Reparation nogen skade på dine vægge før du laver nogen maling . Afhængigt af hvilken type af væg du har, foretage de nødvendige reparationer , normalt ved hjælp af gips eller gips mudder . Stykker af skærmen fungerer godt til at dække op hullerne og vil også holde fast i gipsvæg mudder , når du anvender det . Hvis skaden er meget mærkbar på dine vægge overveje at tilføje noget til din maling . Købe en maling tekstur tilsætningsstof eller blot tilføje sand . Overfør maling fra kan til en større container , før du tilføjer sandet eller konsistens , som malingen kan løbe over. Bland godt og anvende maling på væggen , som du normalt ville . Teksturen i malingen er med til at maskere nogle af de skader eller reparationer foretaget på væggen .

Maleri Over dristige farver

Glem alt om maleriet pels efter pels på dit problem væg at dække over en tidligere fed farve , såsom lyse blå eller rød . Brug en primer på væggen først, før du forsøger at dække over den gamle farve . Du kan endda få primer tonede til din maling farve, som hjælper meget . Du kan stadig nødt til at anvende to lag primer , men hvis du har primer tonede til samme farve , kan du være i stand til slippe af sted med kun at bruge et lag af maling .

Anden Artikel

 • hvordan man kan anvende vinyl vægudsmykning
 • gør - det- selv planteskole kunst
 • hvordan man kan dekorere en planteskole med en Pottery Barn børn tema
 • hvilke typer af maling overholder betongulve
 • hvordan du fjerner limet tæppe polstring fra et trægulv
 • dekorative ideer til verandaen skinner
 • hvordan man kan dekorere en bjælkehytte hjem
 • hvordan man kan dekorere en veranda i victoriansk stil
 • gode ideer til drenge værelser
 • måder at arrangere møbler i stuerne
 •