teen soveværelse tømrerarbejde projekter

teen soveværelse tømrerarbejde projekterNår et barn kommer ind i teenage- årene , er det tid til at opdatere sit soveværelse fra pasteller og plast møbler af sin barndom . Teenagere har brug for deres private rum, der afspejler deres udvikling smag og interesser . Dette betyder ikke at du er nødt til at købe alle nye møbler . Men , hvis du eller din teenager er træarbejde-kyndige , kan du tilpasse sit værelse med et par tømrer projekter . Arbejder sammen om denne opgave vil også give dig og din teenager noget at tale om-en bonus i disse overgang år .

Loft Bed

Teenagere har brug for plads i deres værelser for at studere og læse samt søvn , og en køjeseng lader dem gøre begge dele på samme mængde af gulvplads. Det er forholdsvis enkelt at konstruere en dobbeltdækker seng uden bund soveplads og tilpasse dette below-the-madras rummet til et studie ved at installere et skrivebord og reoler . Under sengen højt op fra gulvet tilføjer en vis " coolness " til rummet og gør rummet mere indbydende for underholdende . En hems kan være så simpelt som en 2x4 ramme med en krydsfiner base for madrassen , eller det kan være klædt op med støbning , en særskilt stige , pynt stiksav arbejde eller hvad særlige rører passer til din tømrer talenter .

Opbevaring

Teenagere har brug for eksponentielt mere lagerplads end at gøre små børn , så tilføje det ved at udøve dit træarbejde færdigheder . Du kan gøre tilpasse bogreoler til enhver højde og bredde til at ligne indbygget ins eller installere gulv -til-loft reoler . Shadowboxes og vitriner , der er lavet specielt til en skattet samling er en vidunderlig tilføjelse til et værelse , og så er pløk stativer til ophængning huer , halstørklæder og smykker . En lille målestok underholdningscenter ville være en velkommen tilføjelse , også ; design plads til et fjernsyn , en dvd- afspiller , stereoanlæg og CD og film opbevaring . Glem ikke at tilføje en docking station, hvor du teen kan gemme og genoplade sin telefon , mp3 -afspiller og videospil .

Futon Seng

En futon seng er ideel til en teenagers værelse , fordi det er behageligt , let at holde tidy ( bare stuve strøelse i en kurv eller en bin under futon , når den ikke er i brug ) , og kan sættes op i løbet af dagen til at ligne en lav , casual sofa perfekt for at have venner over for at besøge . Du kan også lave en futon stol ( en dobbelt-størrelse version af sengen , og handy som gæsteseng ) , en skammel og matchende sofabord , hvilket vil glæde din teenager , da hans soveværelse vil ligne en stue og gøre ham til at føle sig mere moden . Hvis du eller din teenager har sy evner til at matche dine træbearbejdning dem , kan du gøre futon puder så godt.

Anden Artikel

 • træk af victorianske huse
 • hvordan man passer og rense en mursten gulv
 • hvordan man lakering eller guild billedrammer
 • hvordan du installerer en under fryser Puck lys bord
 • tropiske værelse udsmykning
 • land udsmykning og dukker
 • hvordan man vælger en back stænk
 • ideer til omarrangere møbler
 • meget lille køkken ideer
 • hvordan man kan dekorere strand huse til efteråret
 •