stof himmelseng ideer

stof himmelseng ideerCanopy senge indgyde et soveværelse med en følelse af romantik . Den imponerende højde en himmelseng kombinerer med luften i intimitet stammer fra baldakinen til at udvise en følelse af luksus . Forslaget er et hemmeligt sted , en oase , en sikker havn . Afhængigt af tekstiler , kan denne følelse af luksus eller eftergivenhed tage på forskellige stemninger .

Mosquito Net Sengehimler

Brug myggenet som en baldakin til at påberåbe sig roen i en balinesisk tilbagetog eller landdistrikterne luksus safari hotel i Sydafrika . Selv for dekorative formål , kan dette meget tynd materiale vises så bløde som et bryllup slør . Det tjavsede konsistens flyder for en lys, drømmende stemning . Brug myggenet med træ himmelsenge , helst med en mørk træ såsom mahogni . Kombiner den med enkle , rene , hvide sengetøj og minimal møbler i hele resten af rummet . En rodet plads skændes med den enkle , minimalistiske design æstetik .

Periode Baldakiner

Med den rette tekstiler , en himmelseng påtager sig lokke af svunden epoker . Vælg en periode , hvis udsmykning stil passer dig og dit hjem ( dvs. georgisk, viktoriansk , nyklassicistiske ) . Kig for stoffer, at arbejde godt sammen , men varierer i mønster og tekstur til at lindre monotoni . Vælg stoffer som satin , silke og jacquard , kantet med tunge pyntesnore eller blonder . Effekten er typisk overdådigt og overdådige , så brug tilsvarende antikke møbler i rummet . For at opnå den korrekte udseende , køb en høj kvalitet baldakin og strøelse , som kan være dyrt . Hvis du bruger en tæt blomstermotiver baldakin , nedtone mønstre på sengetøj . Også for sammenhæng , har nogle af de samme stof , kvaster eller pyntesnore i rummets gardiner .

Moderne Sengehimler

Omfatter en himmelseng i et værelse med moderne følsomhed kan lyde skræmmende , men projektet er forholdsvis tilgængelig og straight -forward . Vælg rene og enkle stoffer som bomuld eller hør , og bruge dem sparsomt . Solid , stærke farver virker bedst . Installere, for eksempel lavet en rød tag af en enkelt længde af bomuld , på tværs i toppen spær . Eller vælge at bruge hvide i enkle tekstiler for at undgå frothiness . Silke virker, hvis den nuance supplerer et moderne look-neutrale og koksgrå fungerer godt , især i en neutral rum med moderne indretning . Mod og post-moderne prints tilføje drama til et stort rum .

Anden Artikel

 • typer af Staffordshire keramik
 • bil tema teen drenge soveværelse udsmykning idéer
 • historien om skodder
 • udsmykning ideer til en lukket veranda i hytten stil
 • rød vindue behandlinger
 • enkle måder at dekorere en stue til jul
 • græsk stil udsmykning idéer
 • hvordan man kan dekorere en lille stue til jul
 • hvordan man kan justere en Ingraham Mantel ur
 • måder at dekorere en skole skab
 •