nautiske baby børnehave ideer

nautiske baby børnehave ideerEn nautiske tema for en børnehave giver dig mulighed for at eksperimentere med materialer og genstande , der ikke traditionelt anvendes i en babys værelse . Nautiske planteskoler kan tilpasses , så de passer enten drenge eller piger , eller de kan stå kønsneutral . Når du planlægger din planteskole indretning , mener de elementer, der vil være både funktionelt og smukt i det første år af dit barns liv .

Boat Reoler

En måde at tilføje et strejf af havet til en børnehave , mens du opretter ekstra plads til udstilling eller opbevaring er at bruge en del af en gammel båd som reoler . For en rustik , vejrbidt udseende , for at søge antikke butikker eller endog rubrikannoncer afsnittet i din lokale avis finde en gammel træ robåd eller kano . Med udgangspunkt i den bue , måle højden , som vil passe ind i din planteskole , og bruge en håndsav til at skære båden i to på dette punkt . Tilføj tværs understøtter at fungere som hylder , og hænge på væggen , hvor det vil være uden for rækkevidde , når dit barn begynder at kravle . Hvis du ikke har de værktøjer eller evner til at bygge reoler , kan du også købe reoler , der ligner en båd .

Star Detaljer

Til fremmane billeder af navigere efter stjernerne , så brug stjerne accenter omkring gartneriet . Du kan stencil hvide stjerner på farvede vægge over dit barns krybbe , eller male stjernebillederne på loftet . For en stjerne-baseret form , der vækker billeder af navigere på havet , så brug kompasrose som en udsmykning tema , enten ved at male det på en væg eller loft , eller ved at udforme en papir reproduktion .

Farver

Ved hjælp af blå og hvid i dine børnehave , kan du oprette en fornemmelse af skibe på havet . For en elegant børnehave , male væggene en dyb nuance af blå og brug hvide møbler , tæpper , loft maling og tilbehør til accent plads og holde det fra at blive for mørkt . For accent stykker , for at lede efter blå og hvid stribede kurve , gardiner , eller puder tilføje en mere formel følelse af søfolk tøj og mønstrede sejl . Hvis du gerne vil bringe et ekstra farve , kigge efter et par skinnende røde detaljer at sprede rundt i lokalet , og selv et enkelt maleri af en sejlbåd med røde sejl vil tilføje dybde til dit design .

Nautisk Tilbehør

Brug indretning elementer, der minder om havet for at fuldføre din nautiske planteskole design . Du kan ramme et hav diagram til at hænge på væggen , eller finde en udskåret og bemalet træ måge til at sidde oven på en reol . Hvis du vil tilføje lys og et strejf af havet , kigge efter en lampe med et skibs hjul eller anker base . I krybbe , kan du bruge strøelse trykt med sejlbåde og skibe , og finde en hængende mobil dekoreret med små model både . Komplet udseendet med indretning indbygget søheste , søstjerner og andre havdyr .

Anden Artikel

 • loftplademål stilarter
 • dele af en oliebrænder
 • hvordan man designer en drengs værelse
 • hvordan man kan hænge en tørrestativ
 • låsen krog tæppe gøre instruktioner
 • baby børnehave udsmykning idéer til et lille værelse
 • udsmykning med kobber plancher
 • hvordan man vælger den rigtige loft fan størrelse
 • billige udendørs belysning ideer
 • hvordan man skaber en cool soveværelse
 •