moderne vs traditionelle hjem

moderne vs traditionelle hjemModernistiske arkitektur begyndte at ændre opfattelse af, hvad et hus kunne være begyndelsen i 1920'erne . Siden den tid , designet traditionelt , bygget og indrettet huse er fortsat med at dominere , men ved siden af dem er opstået alle mulige alternative og eksperimenterende opholdsstuer . Der er også huse, der kombinerer de to stilarter , for eksempel ældre , traditionelle huse , der er blevet indrettet med moderne møbler

Windows

størrelse , placering og anvendelse af vinduer er radikalt anderledes i traditionel og moderne hjem . Traditionelle huse har en tendens til at optage vinduer , der er geometrisk placeret på facaden af huset og er af samme størrelse . Moderne design , som følge af udviklingen af nyere og stærkere glas , der kunne fremstilles i meget store størrelser , kan bruges til meget store vinduer . Faktisk har nogle moderne huse hele vægge , der er lavet kun af glas .

Materialer

Traditionelle huse , ikke overraskende , er som regel lavet af traditionelle materialer . Mursten, træ , gips , stuk og sten er meget almindelige . Moderne design benytter sig af nye og mere teknologisk avancerede materialer . Moderne hjem kan findes lavet af beton , armeret stål eller endog plast. Store bjælker og andre trævarer accenter anvendes ofte som en kontrast til ting som rå betonvægge . Traditionelle tekstiler , såsom gardiner , tendens til at være helt fraværende i moderne design .

Dekoration

Mange traditionelle hjem understrege dekoration , både indvendig og udvendig . Især i den victorianske æra i slutningen af det nittende århundrede , vises hjem udsmykkede dekorationer spænder fra honningkager trim til udskåret lister , komplicerede rooflines ofte beklædt med skifer og tapet med komplekse designs . Modernisme strippet alt dette væk i et forsøg på at skabe en struktur , der ville afsløre sine "underliggende sandhed . " Modernistiske designere mente , at formålet med dekoration var at skjule dårlig design , og at en ærlig bygning kunne lykkes med sin underliggende struktur udsættes for.

Minimalisme

I 1960'erne Modernisme nåede sit højdepunkt i mange boliger , der var bevidst udformet som minimalistisk mellemrum . Boligudstyr blev holdt på et minimum , og interiører var præget af store , tomme rum , nøgne hvide vægge og illustrationer , der understregede store farvefelter og nonrepresentational mønstre . Udendørsbrug var ofte flad-tag , med tunge udhæng , smalle , lodrette vinduer og de - understreget poster .

Boligudstyr

modernistiske møbler tendens til at gentage æstetiske prioriteringer modernistisk arkitektur . Bevæger sig væk fra den dekorative , overstuffed udseende slutningen af det nittende århundrede , modernistiske møbeldesignere søgte et look, der var cool , udsendte og fri for fremmed dekoration . Der henviser til en traditionel skænk kan optage en backsplash spejl , kant udskæring og dekorative hardware , en modernistisk udgave af det samme stykke ville være lav til den aflange gulv , og har minimal hardware , undertiden bygger på underbudt dør og skuffe fronter , der kan åbnes ved at nå omkring kanterne , så der ville være nogen dør og skuffe trækker på alle .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere et udendørs bord
 • hvordan man kan lave Gardinstænger
 • hvordan man kan gøre blinds ud af knapper
 • nemme tips til at fjerne tapet
 • hvordan man vælger kvalitet sengetøj til foråret
 • Pigens soveværelse tips
 • mursten pejs udsmykning idéer
 • Philips CFL pære fakta
 • hvordan man designer en Florida hjem
 • hvordan man kan bruge tapet grænse på tekstureret vægge
 •