lysekrone ideer

lysekrone ideerEn lysekrone tilføjer dybde til din boligindretning ordning ved at trække øjet opad og giver en funktionel stykke hængende kunst . Mange lysekroner er traditionelle og sirlige , men du kan købe eller oprette en lysekrone , der afspejler din personlige stil og supplerer udformningen af dit hjem .

Socket

Lav et stik lysekrone , for en hurtig , gør- det-selv lysekrone , der gør en stor erklæring . Start med en enkelt standard keramisk lys socket fastgjort til en snor , og bruge socket extendere til at gøre et mønster , der udstråler fra centrum . Når du har den komplette stikket extender mønster , skrue pærer og hænge i ledningen til en kunstnerisk lysekrone . Denne type lysekrone er især nyttig til rum med højt til loftet , hvor det dristige design vil ikke overvælde rummet .

Candles

En lysekrone foret med glødende lys har en blødgørende , varmende effekt på et værelse . Vælg en enkel ramme til at vise lysene . Et træ firkantet eller en smedejern cirkel er elegante og ikke forstyrrer det flimrende lys fra et stearinlys , som kan være tyk søjler eller små fyrfadslys . Placere denne type lysekrone i et rum, hvor man samles ofte , såsom en spisestue , og hvor det vil være let at placere en stige eller stol til at erstatte lysene .

Painted

Hvis du er på udkig efter en interessante og moderne twist på den traditionelle lysekrone , skal du vælge en overpyntet træ version og male det en fed , uventet farve . En lys-rød lysekrone , for eksempel , tilføjer instant drama til et sort og hvidt rum og skaber et fokuspunkt . For de største konsekvenser , skal du vælge en farve , der står i kontrast til grundfarver i resten af rummet .

Sølvtøj

En funky lysekrone lavet af gamle knive , gafler og skeer skaber en enkel belysning element med dramatiske konsekvenser . For at gøre det , starte med en cykel fælg og bor en række huller langs kanten . Eksperimenter med mellemrum , når du begynder at binde til at skabe forskellige effekter . Bor huller i håndtaget på hvert stykke sølvtøj og bruge wire s-kroge til at fastgøre dem til cyklen fælgen . Du kan gøre en differentieret lysekrone ved hjælp af fælge af forskellig størrelse , eller bøje fælgen i forskellige former . Oprette en bøjle ved at udvide ledninger fra toppen ring til en krog hang ned fra loftet og plads en hængende pære i midten af lysekronen .

Branch

Lysekroner konstrueret af grene bringe en elegant naturlige element til din hus . Denne type lysekrone har lys kabelforbundet i grenene , og når hang synes at svæve over din spisestue bord eller på loftet i et rum . Gren lysekroner er bedst ophængt på et relativt lav højde over et opholdsområde eller tabel .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere med lav landet tema
 • oplysninger på hjemmebane belysning
 • tips om maleri & dekoration i den nordvestlige del
 • hvordan man kan anslå værdien af orientalske tæpper
 • hvordan du installerer trådløse blinds
 • vindue behandlinger for natten privatlivets fred
 • hvordan man designer en stor dæk
 • hvad er den rustikke måde udsmykning ?
 • hvordan man kan gøre Gerber daisy buketter
 • hvordan man kan male høje vægge
 •