interiør design ideer til små rum

interiør design ideer til små rumNår udsmykning små rum , kan det være svært at finde møbler og indretning , der opnår den ønskede stil uden overvældende rummet . Når du planlægger et design ordning for et lille værelse eller hjemmet , plan med et øje mod enkelhed og anvendelighed for at sikre , at hvert enkelt stykke tid tjener et formål og bidrager til den samlede stil .

Light

Et af de vigtigste overvejelser i udformningen af indre af en lille plads er lys . Små rum med mørke vægge og mørke møbler se endnu mindre , og har tendens til at tage på en grotte-lignende følelse . Hvis dine vinduer er små , eller hvis du ikke har vinduer , belysning er særligt vigtigt . Se efter hængende lysekroner eller lav-profille stående lamper , som kan skjules bag møbler for at undgå at optage gulvplads , eller installere spor belysning . Som du dekorere , kigge efter elementer, der vil reflektere lyset til at skabe en lys , åben fornemmelse . I stedet for at vælge mørk eller uigennemsigtig gardiner , kigge efter sheers , som ikke vil bryde den linje af syne i rummet , hvilket giver en illusion af ekstra plads . Vælg lyse farver til maling , møbler og tilbehør så eksisterende lys reflekteres , og overveje at bruge spejle til at øge lysstyrken og opfattede af rummets størrelse .

Clutter

Clutter gør en lille plads at virke mindre , fordi det stopper dine øjne mod flyder gnidningsløst på tværs af rummet . Som du planlægge indretningen for et lille rum , se på mulighederne for at tilføje storage og eliminere bunker af små emner , som har tendens til at klynge rundt i lokalet . Store blade i en skuffe under et sofabord , for eksempel , kigge eller til et kontor forsyning arrangør til at holde kuglepenne , blyanter , tape og puder af papir . Når du vælger emner til dekoration , brug en af de store stykke , der fungerer som et knudepunkt , og vælg et par koordinerende elementer, der skal placere rundt i lokalet . Denne strategi fjerner mere splittede følelse af, at der kan forekomme med flere mindre stykker af kunst eller udsmykning .

Hæv Eye

Ved udformningen af indretning for en lille plads , kan du overveje at bruge dele af vægge nærmere loftet , som ofte Gå ubrugt . Ved at placere detaljer og indretning højere på væggen , skal du tegne øjet opad , hvilket skaber en følelse af højere lofter og ekstra plads . Stedet for at bruge en traditionel stående reol , for eksempel kan du installere flydende hylder langs toppen af væggen for at holde bøger og fotos . For en interessant sted at afholde små indretning elementer , placere en hjørnehylde højt på væggen . Andre muligheder omfatter stenciling mønstre øverst på væggen eller tilføje loft detaljer med farve eller en malet træ gitter .

Anden Artikel

 • maleri frysere med glasurer
 • hvordan man laver fladskærme gardiner
 • hvordan man laver en bordplade med konkrete & genbrugsglas
 • hvordan man kan dekorere strand huse til efteråret
 • hvordan man kan gøre lysestager fra armaturer
 • Sådan opdaterer egetræ køkkenskabe fra 1980’erne
 • hvordan du fjerner spejl lim
 • stort værelse layout ideer
 • hvordan man kan gøre topiary træer med blomster
 • vægbeklædning muligheder
 •