hvordan man kan male striber i en børnehave

hvordan man kan male striber i en børnehaveMaleri striber på væggene kan oprette flere forskellige unikke udseende , afhængigt af farver og overflader af malingen . Med en forholdsvis lille mængde af tid og penge i et helt rum kan omdannes på én dag . Advance forberedelse og præcise målinger er nøglerne til at skabe en stribet rum , der ser ud som om den var malet af en professionel

Du skal bruge: .
Painter 's afdækningstape
To farver med lav lugt ugiftige latex maling .
Malerulle og pan .
Blyant .
Dropcloths .
Målebånd .
Niveau .
Kridtstreg .

Paint Selection


1 .
Køb lugtsvag ugiftige latex maling i to farver at male striber i gartneriet . Valg af kontrastfarver vil give rummet mere drama og højde , mens valg af forskellige nuancer af samme farve vil give en blødere , mindre dramatisk look . En anden mulighed ville være at vælge en farve med to forskellige finish ( såsom en mat og en blank finish ) , da dette også vil give rummet en subtil stribet look .
2 .
Forbered soveværelset ved at flytte alle møblerne til midten af rummet og dække med plast presenninger . Rengør vægge for at fjerne pletter og støv . Placer dropcloths over gulvet for at beskytte tæppe og /eller trægulve . Fjern eventuelle lys beholdere på væggene , og tage ned alle gardiner . Brug malerens båndet at maskere off alle trim og vinduer . Male rummet med 1-2 lag af basen pelsfarve og lad tørre i 48 timer.
3 .
Mål omkredsen af rummet og konvertere denne måling til det samlede inches . Brug denne måling til at beregne hvilken størrelse du vil have dine striber skal være. Brug hele eller lige numre at beregne striber , eller du kan ende op med en off målt stribe i slutningen af rummet . Når du gør de beregninger huske hvor meget tid og kræfter vil blive brugt på at male striber . Bredere striber bliver hurtigere og lettere at male , mens tynde striber vil være mere tidskrævende . Når du har bestemt , hvordan rummet striberne , overføre målingerne til væggen .
4 .
Mark måling linjer ved hjælp af en plan og en lys blyant mærke på væggene . Når du har et mærke på væggen , skal du bruge en kridtstreg at tegne en lige lodret linje fra loft til gulv . Placer malerens båndet så jævnt som muligt på de udvendige kanter af de kridtstreg . Området inden for malerens båndet vil være det område , der er malet at skabe stribe . At undgå fejl , skal du markere de områder , der ikke vil blive malet med en " X " lavet af afdækningstape .
5 .
Paint inde i maskeret off områder med en malerulle og kontrasterende maling farve . Undgå overbelastning af malerulle med henblik på at reducere sprøjt og blødning under båndet . Lys, tynde lag maling virker bedst . Hvis malingen farve kræver to frakker , lad det første lag tørre helt , før maling det andet lag .
6 .
Fjern alle malerens tape fra væggene , når malingen har sat , men har ikke helt tørret . Dette vil holde malingen fra revner , når båndet er fjernet . Åbne vinduer og placere fans i rummet for at hjælpe med at fjerne maling dampe . Hvis nogen maling gjorde bløder under båndet , skal du bruge en lille fin spids kunstnerens pensel til at røre op i kanterne .

gode råd og advarsler


 • Køb af høj kvalitet maling at undgå at skulle male en lang række lag maling .
 • Når maleriet over en mørk farve , male et lag primer første , der har været tonet med den nye base pelsfarven .
 • Åbne vinduer og brug fans til at sikre rummet forbliver godt ventileret mens maleri .
 • Anden Artikel

 • idéer til, hvordan du får din egen konge hovedgærde
 • installere elastiske gulve
 • væg udsmykning med lastbiler
 • Kongen dynebetræk instruktioner
 • custom badeværelse design ideer
 • hvordan du vælger din maling farve
 • hvordan man kan gøre væggen lommer
 • hvordan man kan dekorere med bambus nuancer
 • DIY rammeløse billedrammer
 • røde værelse farver
 •