hvordan man kan hænge krystal lysekroner

hvordan man kan hænge krystal lysekronerKrystallysekroner kan tilføje elegance og raffinement til alle rum , de er hængt i. Hvis du har besluttet du gerne vil hænge en op på egen hånd i dit hjem , ved, at det kan være lidt tricky og tager en smule forberedelse gøre gøre ordentligt . Men når du er færdig , og se, hvad det kan give dit værelse , vil indsatsen har været det værd

Du skal bruge: .
Crystal lysekrone
. Vigtigste krog ( montage skrue med lukkede cirkulære ende bruges til at skrue i lysekronen til vejkrydset boks).
Tænger .
Junction ( elektrisk ) rubrik (allerede installeret i loftet , med elektriske ledninger , der allerede er installeret og arbejde) .
Samleboksen dørkpladedæksel .
Wire nødder .
Stigen.


1 .
Forbered dig på at hænge lysekrone på jorden, så at dine arme er ikke belastet af at forsøge at holde op lysekronen hele tiden . Sørg for, at din kæde er den længde du vil have din lysekrone til at hænge , og afbrød overskydende med din tang .
2 .
Luk op linket ved at bruge tang til at smadre de åbne ender af linket sammen igen . Installer vigtigste hænge fast i kæden eller andre hængende apparater i din lysekrone. Gør dette ved at tage din tang og snipping åbne den ene side af udløbet led af kæden .
3 .
Sæt den lukkede cirkulære del af de vigtigste krogen gennem linket, så at kæden og vigtigste krog er påsat og lysekrone kan nu hænge de vigtigste krogen .
4 .
Før ledningerne gennem de vigtigste krogen cirkulære åbning ( den del, forbundet til kæden ) . Skub samleboksen pladen dække over kæden , med convexing side af pladen er anbragt mod lysekrone .
5 .
Sluk for elektricitet til det lokale, hvor du hænger lysekronen . Afgiv din stigen under åben samleboksen i loftet , hvor du vil blive hængende i lysekronen , og derefter klatre op ad stigen .
6 .
Skru de vigtigste krog i forgreningsdåser modtageren (det er en slitted hul inde i krydset , hvor du kan skrue kroge i ) . Sørg for, at lederne i samleboksen og på lysekrone er ude af den måde , mens du gør det .
7 .
Forbind kablerne fra samledåsen og lysekrone sammen . Gør dette ved at tage en ledning fra krydset boksen og en fra lysekronen og sætte deres udsatte ender i en ledning møtrik og dreje tråden møtrikken med uret . Vær sikker på , at du tilslutter jordledninger ( ledninger uden isolering ) fra samleboksen og lysekrone sammen . Det betyder ikke noget , der isoleret ledninger du tilslutter sammen efter , at så længe man kommer fra samledåsen og den anden er fra lysekronen .
8 .
Fold ledninger tilbage i samleboksen og skub samleboksen pladen dække op over det åbne klemkassen . Fastgør pladen ved at dreje den møtrik, der fulgte med pladen stramt .
9 .
Sørg alt hænger sikkert og korrekt , og tænd for el igen . Test lysekronen for at sikre, lyset virker .

gode råd og advarsler


 • sammenligner vægten af din lysekrone til lampen , at det erstatter . Hvis lysekronen er tungere end den gamle stativ , skal du udskifte de gamle samleboks med en , der ejer mere vægt. Samledåsen er hvad der holder de elektriske ledninger og armaturer i loftet . Det er installeret i loftet huller , der er lavet til lamper .
 • Anden Artikel

 • hvordan du installerer gardin stænger
 • Hvordan kan jeg klæde en luksuriøs seng ?
 • hvordan man kan justere et pendul ur undslipningsprocent
 • cute soveværelse udsmykning idéer
 • interiør design ideer til en cocktail bar
 • stof himmelseng ideer
 • vintage bad ideer
 • hvordan man laver en mini - lysestage
 • hvordan man kan måle en væg for at male
 • behandlinger for glasskydedøre
 •