hvordan man kan dekorere i marokkansk stil

hvordan man kan dekorere i marokkansk stilMarokkansk design er stærkt påvirket af sin spanske , franske og portugisiske rødder og er en blanding af mange forskellige indretning elementer, der gør det til en meget smuk og interessant type boligindretning . Oprettelse af en marokkansk stil er opnåeligt af mange boligejere , der ønsker en eksotisk ordning for deres hjem . Brugen af farverige silke brokader , smedejern borde , juvel-tonet farver , flisegulve , persiske område tæpper , store potteplanter , arabisk belysning , gobelin vægtæpper , håndlavede keramik og forvitret messing urner gør dette en eklektisk blanding af farver , mønstre og stilarter . Resultatet af denne blanding af kulturer er en smuk interiør med uovertruffen visuel appel

Du skal bruge: .
Interiør maling
. Pensler .
Maleruller .
Malerulle pander .
Tile gulve .
Område tæpper .
Smedejern borde .
Indlagt træ tabeller .
Dyreskind , der er omfattet sofaer .
Silke brokade puder og hynder .
Marokkansk stil belysning .
Store anlæg .


1 .
Maling af vægge og loft en rig farve . Marokkanske interiør design bruger en rig , natur-inspirerede farvepalet . Juvel -tonet farver minder om havet og ørkenen , såsom blå , grøn , guld og grå , er ofte brugt i denne stil indretning . Sunset farver lilla , pink , rød og orange er også set , så male vægge og loft en af disse farver som baggrund for design .
2 .
medtages en klinkegulv . Den kølige konsistens flise er normalt bruges i marokkansk stil , så vælg en flise gulvmateriale og accent det med et mylder af farvestrålende persiske gulv tæpper arrangeret i forskellige vinkler for en eksotisk touch til rummet .
3 .
Tilføj marokkansk-inspireret møbler . Vælg tabeller i smedejern eller indlagt træ og sofaer , der er dækket i dyreskind til en autentisk præg på den marokkanske indretningen af rummet .
4 .
Vælg puder og hynder i silke brokade . Oprette en marokkansk oase føler, at dit værelse ved at tilføje forskellige rige minimalistisk puder og hynder på sofaen og gulvarealet . Marokkanske decors er kendt for deres brug af puder i geometriske mønstre og flotte farver , så brug denne dekorativt element til at forbedre den stil i rummet .
5 .
Tilsæt egnet belysning . Marokkansk stil ofte showcases udsmykkede lanterner , sconces og lysekroner . Tilføjelsen af et par meget detaljeret lys giver plads en ægte marokkansk udseende .
6 .
Display planter . Marokkansk stil decors er eksotiske og tropiske , så tilføj sorter af store potteplanter blade , såsom palmer , banan træer og papyrus planter , som en arabisk accent til rummet for et ekstra lag af stil .
7 .

Accessorize med brogede accenter . Afslut marokkanske boligindretning med tilsætning af store , håndlavede keramik og vaser , forvitret messing urner , tapeter , smedejern væg kunst og mosaik fliser bakker til efterbehandling elementer, fuldstændig stil i rummet .

Tips og advarsler


 • Faux dyreskind kaster er en fantastisk måde at afslutte en marokkansk stil sofa i modsætning til en sofa , som er helt betrukket med ægte dyreskind .
 • Marokkanske møbler er ofte lave og tunge sæt, så enten fjerne ben eller save et par inches fra den normale ben højde for at skabe en autentisk møbler udseende .
 • Anden Artikel

 • headboard indretning idéer
 • fordele og ulemper af refacing frysere
 • daisy tabel centerpieces ideer
 • baby dreng børnehave maling ideer
 • tropiske værelse udsmykning
 • instruktioner til afbrænding røgelsespinde
 • ideer til at designe en americana stue
 • vinyl Decal gøre
 • moderne kontor designteori
 • hvordan man kan dekorere et hjørne væg
 •