hvordan man kan dekorere i Toscana indretning

hvordan man kan dekorere i Toscana indretningDet toscanske Indretningen er varm , indbydende og minder om afslappende dage . Komfort og skønhed går hånd i hånd med denne stil udsmykning og selvom du måske synes, det er vanskeligt at opnå det udseende , er det ikke . Du kan nemt indstille dette stemning i dit hjem ved at vælge de rigtige farver og teksturer , der arbejder sammen for at skabe en indbydende atmosfære
1 .
Opret varme toner i dit hjem med jordfarver . Brun, grøn , gul , rød og creme er gode farver til at begynde med , når du starter en palet . Det er også en god idé at starte med en enkelt brik , der inspirerer dig , såsom et stykke toscanske keramik eller tæpper, og trække farver fra det stykke arbejde ind i din indretning . Guld-tone mure gøre værelser føles varm og indbydende .
2 .
Vælg belysning, accenter din indretning . De fleste toscansk inspirerede boliger vil have den gamle verdens former for belysning . Antikviteter lamper langt hen ad vejen i udsmykning værelser . Du kan tilføje sort ved hjælp af stående og hængende lamper . Bordlamper i indsat i boesning bronze også matche mange slags toscanske temaer . Lysekroner er en anden mulighed , som øger dit værelse humør .
3 .
Vælg gulvbelægninger , der supplerer din indretning . Fliser og trægulve se godt ud med toskanske temaer . Område tæpper i rige farver tilføje et særligt præg , der bringer alle elementerne i dit værelse sammen .
4 .
skabe interesse med en bred vifte af teksturer . Smedejern fungerer godt i en toscansk indstilling . Jern stel og accent stykker , såsom lysestager , giver et værelse en bestemt stemning . Et andet metal , der kan tilføje interesse for dine rum er bronze .
5 .
Giv dit værelse en autentisk følelse med tekstureret vægge . Du kan anvende en stuk finish til dine vægge , eller du kan male et faux finish , der afspejler en gammel verden tekstur . Du kan også bruge denne teknik på en enkelt væg .
6 .
Brug antikviteter og moderne genstande i dit hjem for en afbalanceret look . Urner besidder en kvalitet, der er den gamle verden og alligevel moderne . De gør interessant vaser eller kan stå alene som kunstværker .
7 .
Vælg tilbehør , der afspejler den italienske kulturarv . Landskaber af toscanske haver eller vinmarker tilføje en følelse af naturen til værelser . En udsmykkede , antik ramme giver illustrationen en flot finish . Terra cotta keramik , plader vises i en jernplade rack og gobeliner er et par punkter , der bringer et strejf af Toscana til dine rum .

Anden Artikel

 • DIY nursery room
 • hvordan man kan sy gardiner & gardiner
 • instruktioner om , hvordan man laver en væg hængende
 • hvordan man kan gøre mørtel til en mosaik bordplade
 • hvordan man lage beadboard paneler
 • hvordan man kan dekorere et legerum eller spil rum
 • hvordan du installerer vælge blinds
 • hvordan man kan faux male toscana stil
 • instruktioner til at bygge en hjortetak lysekrone
 • dekorere en teenager soveværelse
 •