hvordan man designer et hjemmekontor & bibliotek

hvordan man designer et hjemmekontor & bibliotekHjemmet kontor og bibliotek ofte tjener lignende funktioner . De giver et sted at udføre arbejde , forskning og slappe af , mens du læser . For at spare plads i et lille hus eller kombinere mellemrum , når biblioteket er for lille til at have en rum for sig selv, overveje at designe et hjem kontor og bibliotek i samme rum . Hold det private for at drive forretning eller åbne det op til hele familien til at indsamle for at læse

Du skal bruge: .
millimeterpapir
Målebånd .
Kamera .


1 .
Overvej funktion i dit hjem kontor og bibliotek , og hvor mange folk vil bruge det . En personlig hjemmekontoret meningen at du typisk vil have en mere privat og hyggelig atmosfære, mens et hjem kontor og bibliotek betød for to eller flere personer er ofte designet til at være åbne og indbydende . Du bliver nødt til at optage nok møbler og stole ind i dit design til at give plads til alle , mens du stadig efterlader plads til at bevæge sig rundt let .
2 .
Vælg en typografi til rummet og vælge møbler og tilbehør omkring denne stil . Beslutning om en stil første vil hjælpe dig med at holde fokus , når du browser gennem møbelbutikker . Fælles stilarter omfatter traditionelle , land og moderne i henhold til " The Smart metode til små rum Living ".

traditionelle stilarter bruger mørke træ og ældre stil stykker , mens et land stil inkorporerer lyse, luftige møbler og skaber en smuk følelse . Moderne stil bruger slanke , glatte overflader med begrænset dekoration og kan omfatte eventuelle nye design stilarter på markedet i øjeblikket .
3 .
skitsere en plantegning på millimeterpapir eller opret en online ved hjælp af en gratis program . Mål dit kontor og bibliotek rum og mærke på gulvet planlægge placeringen af stikkontakter, telefon -stik og eksisterende arkitektoniske elementer såsom vinduer eller indbygget i hylder .
4 .
separat afsnit af værelse på plantegningen i forskellige områder , såsom et kontor plads til hver person, der anvender det , og læsepladser adskilt fra skriveborde . Skitse i møbler , således at skriveborde er i nærheden af vinduer eller andre lyskilder og også i nærheden af stikkontakter for at tilslutte computere og telefon stik for tilslutning til internettet . Arranger stole nær hylder med små borde til at holde bøger og en lampe eller et vindue til belysning .
5 .
Shop for møbler , når du har en idé om , hvad stykker du har brug for , og hvad stil du ønsker . Tag billeder af stykker du kan lide og skrive ned dimensioner af hver . Tilbringe et par dage at tænke på brikker og måling for at se, hvor meget plads hver ville kræve . Når du er klar , gør din endelige valg baseret på dit budget og hvilke dele der passer bedst til dit lager og pladsbehov . Test møbler til holdbarhed og stole eller bænke til komfort .
6 .
Tilføj i opbevaring elementer før placering af møblerne i dit hjem kontor og bibliotek . Brug høje hylder for at holde bøger og mindre , lukkede skuffer eller skabe til kontorartikler . En to-skuffe arkivskab kan fungere som både papir opbevaring og en improviseret bord ved siden af dit skrivebord . Indbygget i reoler tilføje dekoration til et værelse og frigøre gulvplads . Overvej dine opbevaringsbehov og arrangere hylder , så de mest almindeligt brugte redskaber er nemme at nå .

Anden Artikel

 • hvilken type stativ er behov for en walk- in closet lys ?
 • Tucson - stil boligindretning ideer
 • hvordan man kan lægge plys tæpper
 • teenagere ’ soveværelse farver
 • DIY maleri linoleum
 • tapet udsmykning idéer
 • om land dyr med hjem decor
 • installere elastiske gulve
 • åbne plantegning til køkkener
 • hvordan man kan klæde dine vinstokke
 •