hvordan du selv installere træ laminat

hvordan du selv installere træ laminatLaminat eller manipuleret , gulvbelægning er mere holdbart end traditionelle hårdttræ gulve og enklere at installere . Høj kvalitet laminater er næsten umulig at skelne fra virkelige løvtræ og for budget-bevidste boligejere gør et glimrende alternativ til tæppe eller fliser . Fordi laminatgulve ikke er knyttet til subflooring , de ikke kræver særligt udstyr til installation , og deres syntetisk materiale betyder ingen slibning eller lakering , når gulvet bliver slidt . Laminatgulve ikke kræver nogen særlige kvalifikationer til installation, hvilket gør dem særligt attraktive for gør- det -selv .

Du skal bruge:
Bor med sav bit ( valgfrit )
. Træskruer ( medfølger ikke) .
Brækjern .
Blyant .
Laminatgulve polstring .
Træ mellemlæg eller afstandsstykker .
Laminat strimler eller planker .
Gulvbelægning lim .
Saw .
Gerings boks .
Hammer .
Wood blok .
Fugtig klud .
Carpet tape .
Kvartrunde støbning .
Efterbehandling negle .


1 .
Fjern alle tæppe eller flise på gulvet , hvor du vil blive lægge laminat . Laminatgulve kan lægges direkte oven på eksisterende trægulve . Silence enhver knirker ved at skrue undergulvet til underlag og strøer ved hjælp af bor og træskruer .
2 .
Fjern sokler og alle støbning rundt i kanten af rummet ved hjælp af en pry bar . Nummerering hvert stykke gør udskiftning nemmere.
3 .
Rul et ark af det high-density skum polstring i den retning plankerne vil lægge . Padding er ikke fastgjort til gulvet eller plankerne .
4 .
Læg den første række af laminat planker på plads , ved hjælp af træ afstandsstykker til at holde plankerne ca 1 /2 tommer væk fra væggene på siden og kanter . Plankerne » tunger skal vende ind i rummet . Læg to eller tre rækker planker , før limning dem på plads for at sikre, at sømmene er forskudt . At vakle sømmene , trim længden af en planke , ved hjælp af sav og bispehue boks .
5 .
Kør en perle af lim i rillen i anden række af planker og sæt de Tunge første planker i denne rille . Tap plankerne på plads ved hjælp af et stykke affaldstræ og hammer . Rydde op i overskydende lim med en fugtig klud .
6 .
Læg ud rækker til forskyde sømme og lim hver række til de tilstødende planker , indtil du er i nærheden af kanten af polstring .
7 .
Rul nyt ark polstring og tape den til tilstødende polstring med tæppe tape .
8 .
Læg plankerne , indtil du når den sidste række , og sørg for kanterne af hver række er 1 /2 tommer væk fra væggen og syningerne er forskudt . Hvis det er nødvendigt , så den sidste række , så det passer med et hul mellem den og væggen .
9 .
Sæt fodlister og dække hullet med kvartrunde støbning . Kløften giver fiberboard at udvide med fugt .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med en rumtemaet
 • instruktioner til male et laminat bordplade
 • aktiviteter for designprocessen
 • hvordan man kan dekorere et badeværelse bruser
 • installere vinyl flise i forhold til eksisterende vinylgulv
 • hvordan man laver en ramme for en stor kork opslagstavle
 • Europæiske udsmykning stilarter
 • hvordan man kan beregne vinklen på en stol jernbane op ad en trappe
 • hvordan man kan dekorere en lille drengs værelse
 • installere elastiske gulve
 •