hvordan du køber lampeskærme

hvordan du køber lampeskærmeBelysning er et vigtigt element i ethvert hjem indretning , og hvis dit værelse ikke har stærke loft belysning , kan lamper være en attraktiv og overkommeligt alternativ . En lampe består af en lampe base og en lampeskærm ( nogle lysekroner kræver også lampeskærme ), men du kan mikse og matche disse komponenter til at skabe din egen stilfulde lampe . Hvis du allerede har lampe base , men er i markedet for en lampeskærm , der ville fungere godt med det , der er en række steder , du kan finde dem

Du skal bruge: .
Lampefod .
Computer og internet .
Møbler kataloger .


1 .
Beslut hvad stil lampeskærm du er på udkig efter . Ofte kan bestemmes ved at undersøge størrelse, form og farve på din lampe base . Hvis din lampe base er lille , kan du ikke ønsker at overmande den med en stor lampeskærm . Desuden vil du ønsker at finde en lampeskærm i en bestemt farve , som ikke vil kollidere med farven på dine lampe base . Nuancer af hvidt , for eksempel , er populære lampeskærm farver , fordi de går godt med alle farver base . Derudover , så spørg dig selv om du er på udkig efter en vintage eller moderne stil lampeskærm .
2 .
Gør dig bekendt med de forskellige lampeskærm former. Nogle af de mest populære er imperium , en rund form med en lige skrå side , kvadratisk , med fire sider , og tromme , en rund skygge ligner en tromme eller cylinder . Andre figurer omfatter sekskantede og ottekantede . Kendskab til form, farve og størrelse skyggen , du ønsker at købe , vil gøre at finde den perfekte lampeskærm en lettere opgave .
3 .
Gå personligt til stormagasiner og hjem varer butikker i nærheden af dig , som vil give dig mulighed for at undersøge størrelse og materiale af skyggen, før du køber den. Medbring din lampe base og se, hvordan skyggen ser på det. Er det overmande det ? Er det for lille ? Populære butikskæder , der bærer en række af lamper og lampeskærme omfatter TJ Maxx /Hjem Varer , Lowe 's , Home Depot , Walmart , Target , JC Penney , Pier One , Pottery Barn , og Ethan Allen .
4 .

Overvej at søge på internettet, hvis du ikke kan finde det, du leder efter i en butik i dit område . Websteder som Amazon , Ebay , Lampsplus. com , Lightingforum. com , og Lightingdirect. com er vidunderlig ressourcer, der leverer billeder , målinger og materiale info . Mange endda vise dig , hvad lampen ser ud i en indrettet værelse . Vær forberedt , men at betale forsendelsesomkostningerne i tillæg til prisen på skyggen.
5 .
Anmodning kataloger fra butikker som JC Penney , Pottery Barn , og Indre Decorator 's Collection , hvis du foretrækker ikke at handle online .
6 .
Besøg lokale sending butikker og garage salg i dit område . Websites som Consignmentpal. com og Consignmentshops. com vil hjælpe dig med at finde sending butikker i dit område . Du kan finde lokale garage salg , der blev afholdt for det meste i weekenden , i din lokale avis eller på hjemmesider som Garagesalehunter. com , Yardsalesearch. com eller Weekendtreasure. com .

Anden Artikel

 • strandhus gulv keramiske fliser ideer
 • DIY : wicca home decor
 • hvordan du nemt installere belysning
 • ideer til trim farve på en tan hus
 • hvordan du installerer kirsch krydse stænger
 • ideer til maling tekstureret vægge i en 1940’erne hus
 • tapet fakta
 • DIY kemiske ætsning
 • vindue Valance ideer til glasskydedøre
 • stearinlys lanterne projekter
 •