hvad er de forskellige typer af elpærer ?

hvad er de forskellige typer af elpærer ?Pærer findes i mange forskellige former, størrelser og farver . Den slags pære du skal bruge , afhænger af dets anvendelse og beliggenhed . Nogle pærer er designet specielt til brug udendørs og i store områder . Andre pærer udelukkende kan benyttes i hjemmet . Hvis du er bekymret for elektricitet omkostninger, der er glødepærer , der kan hjælpe til at sænke din regning uden at ændre dit lys-hjælp vaner .

Glødenet

Glødepærer kan findes i de fleste husholdninger . En glødepære er en forseglet glas pære med en glødetråd . Glødetråden er wiren , som kan ses inde i pæren . Glødepærer fås i mange forskellige former , herunder rørformede . Pærerne kan give belysning i et hjem for 700 til 1. 000 timer afhængig af watt . Glødepærer også halogenlys . Halogenpærer har en tendens til at vare længere end almindelige glødepærer . Disse pærer er også mere energieffektive end andre glødepærer . Glødepærer afgiver varme , når der bruges .

High-Intensity Discharge

High-Intensity Discharge ( HID ) pærer stole på gas og metaller til at producere lys . HID pærer bruges til magten lygter, som er brugt i store bygninger . Gader , gymnastiksale og parker er ofte tændt med hjælp af HID pærer . HID pærer er lille, men producerer en stor mængde lys . Der findes flere typer af HID pærer , herunder standard højtryks- natrium lampe . HID pærer producere en bred vifte af farver der spænder fra en naturlig hvid til gul .

Fluorescerende

Fluorescerende pærer er billigere at bruge end glødepærer . Pærerne kan normalt findes i kontorer , skoler og andre store bygninger . Fluorescerende pærer er tilsluttet en belysning fastholdelsesanordningen gennem en enhed kaldet en ballast . Ballasten er normalt placeret inde i belysningsarmaturer bag en metalplade . Lysstofrør kan vare op til 20. 000 timer. I modsætning til glødepærer , udsender fluorescerende pærer meget lidt varme .

Compact lysstofrør

Kompakt lysstofrør-eller CFBs-kan hjælpe dig med at spare på elregningen . I gennemsnit bruger et CFB pære op til 75 procent mindre energi end en glødepære . Disse lamper normalt holder længere end den gennemsnitlige glødepære . Selv om pærer er dyrere end en glødepære , kan de løg betale for sig selv over tid, fordi de holder længere og bruger mindre strøm .

Anden Artikel

 • dekorere en lille hems
 • håndværk projekter for pudebetræk
 • ideer til salon dekoration
 • vindue behandlinger for en stue dobbelt vindue
 • hvordan man kan diagnosticere problemer med fluorescerende lys
 • hvordan du fjerner olie fra maling
 • hvorfor er olie, der anvendes i lamper ?
 • hvordan man kan fjerne et fluorescerende lys dækplade
 • hvordan du vælger cementvælling farve for flisegulve
 • ideer til dekoration borde til julefrokoster
 •