gør loft ventilator trækker

gør loft ventilator trækkerIndendørs loft fans ofte kommer pakket med loft ventilator trækker for kort til personer, der bruger blæseren til at nå . Hvis dette er tilfældet , vil loftsventilator træk har brug for en udvidelse , så alle kan nå trække . Mens du kan købe mange trækker , kan du også lave din egen dekorative trækker med attraktive crafting perler og crafting wire . Du kan håndværk fan trækker farve koordineret til at passe til indretning eller gøre dem i komplementære farver , der vil skille sig ud og sætte fokus på trækket .

Du skal bruge:
Crafting perler
. 12- gauge snedighed wire .
Craft bidetang .
Store stoppenål eller applikere nål .
Craft lim .


1 .
Vælg den type af perler , du vil bruge til at fuldføre din loftsventilator kæde . Prøv at vælge perler af samme størrelse , bortset fra bunden perle , som vil skulle være større .
2 .
Skær 12- gauge skabelsen wire i en længde, der passer til højden af de personer ved hjælp af ventilatoren trække . Tilføj en yderligere 2 inches af wire i toppen og bunden , så du kan binde knuder i hver ende . Hvis hullerne i perlerne er betydeligt større end de 12- gauge ledning , kan du fordoble wiren , hvilket øger stabiliteten og styrken af loftsventilator træk .
3 .
Juster perlerne i den rækkefølge, du ønsker at få dem vist på trækket . Det område, du vælger at lægge perlerne ud på , bør være fast og stabil , som et håndværk bord eller spisebordet .
4 .
Brug en stor stoppenål eller applikationen nål til streng den 12- gauge crafting ledning gennem hver af perlerne , der begynder med perle , du gerne vil have i toppen af trækket .
5 .
String alle perlerne på wiren , der forlader de større perle , der vil blive brugt til at trække i snoren i bunden . Bind bunden af fan træk med en stor knude , der ikke vil slippe igennem bunden perle . Brug en lille mængde snedighed lim på knuden . Dette vil føje til styrken af den fan pull knude , som kan blive løsnet , når trækket er trak på over en periode . Tillad limen tørre før montering af træk til blæseren .
6 .
Sæt blæseren træk til den eksisterende trække stikker ud fra blæseren . Dobbelt-knude sløjferne at sikre, at de tillægger ordentligt til hinanden . Hvis det trækker , der allerede findes på fan er lavet af snor og ikke wire eller beading , kan du prøve springer de eksisterende træk gennem ledningen og derefter binde ud strengen . Dette vil give dig yderligere sikkerhed og sikre , at crafting wiren ikke glider ned trække snoren .

Anden Artikel

 • self udsmykning id¦er
 • hvordan man kan købe erstatning førte pærer til hjemmet
 • maling ideer til en børnehave rum
 • define halogen pærer
 • hvordan du tilføjer bourgogne til grå faux færdig med at male
 • cute soveværelse udsmykning idéer
 • ideer til en lyserød baby værelse
 • tips om at skabe en plantegning
 • hvordan man kan dekorere en pejs med billeder
 • Udsmykning et spisebord med tørklæder
 •