corkboard ideer

corkboard ideerCorkboards er normalt gående , utilitaristisk plader af kork i rammer, der er omfattet i fastgjort-up noter , fotografier , lister og påmindelser . Men en corkboard kan være en fungerende del af rummet design, en sjov samtale brik eller en smart måde at genbruge en favorit gamle spil . Lim og fantasi er et par af de basale for at lave en kreativ corkboard .

Monogram Corkboard

Brug et bogstav i alfabetet som en corkboard i et barns værelse eller i køkkenet . Udskrive brevet i en spændende skrifttype-en straight-foret font virker bedst . Sprænge bogstav på en kopimaskine , indtil det er den størrelse , du ønsker for bestyrelsen . Den brugerdefinerede monogram bord er simpelthen et stykke kork-kork kan købes i ruller på hardware butik-limet til en stiv opbakning . Både kork og opbakning er skåret ud i form af skrivelsen . Ring bøjler kan limes eller skrues på bagsiden af corkboard . For en designer monogram til at matche værelse indretning , dækker proppen brev i stof , før limning den til opbakning . Check håndværk butikker eller brevpapir butikker for klog pushpins-måske endda alfabet pushpins-at holde fast i corkboard . Eller lave din egen pushpins fra små knapper klistret til flad top søm .

Pop-Op Corkboard

Brug kork coastere og en gammel ramme til at foretage en Pop-Op corkboard . Runde kork bordskånere kommer i pakker med tre eller seks . Mål indersiden af rammen for at se, hvor mange coastere , skal du udfylde pladsen . Kystfarten er lagt end-to -end i rækker , rører hinanden , så det færdige corkboard er indrammet flade cirkler . Den lokale isenkræmmer kan skære et stykke masonit opbakning til rammen , hvis den ikke har en solid back . Male rammen en farve , der matcher din indretning . Mal underlag eller Masonit hvid eller en farve . Fladen er tør , lim den coastere til det , trimning af endestykker med en hobbykniv eller straight-kant for at passe alt inde i rammen . Saml rammen og kork opbakning og hænge din designer corkboard på væggen .

trukket op Corkboard

En corkboard , der bruger kork-eller ikke-kan fremstilles af et gammelt spil bord , der mangler nogle stykker-eller ved hjælp af løse stykker på jagt efter en bestyrelse . Forbered spillet værker af super-lime flad top halser til ryggen på dem . Scrabble stykker fungerer godt som dekorative ben , men gamle monopol stykker og huse er store , da der er brikker , Clue stykker og andre . Kopier gamle spil bestyrelsen på stive papir med farveblyanter eller akvarel , og pin eller lim til en corkboard . Brug spillet stykker som ben . Den corkless version omfatter boring fire huller i hjørnerne af en gammel spillebrættet og sømning det til en væg , ligesom en almindelig opslagstavle .

Anden Artikel

 • dekorere en stor åben badeværelse
 • hvordan man kan drapere gardiner over stænger
 • skab udsmykning idéer
 • udsmykning og billede hængende
 • typer af knap - tuftet polstret hovedgærder
 • hvordan man kan vælge et område tæppe farve til trægulve
 • hvordan man designer en garage lejlighed
 • gør det selv håndværk vægudsmykning
 • veranda farve ideer
 • hvordan man kan dekorere med sort granit gulvfliser
 •