bedrom udsmykning idéer

bedrom udsmykning idéerUdsmykning dit soveværelse er en måde at skabe en fredfyldt oase for dig selv . Uanset om du ønsker at opdatere dit soveværelse på et budget , eller en gennemgang den i sin helhed , skal du være i stand til at udføre meget af det selv . Med brug af værktøjer som tekstiler og maling , gør dit værelse et sted, at du nyder at bruge tid i.

Sprød og Cool

Du kan tage fordel af det lys, der kommer ind i soveværelset , skal du oprette en sprød og kølig farve palet med hvid og blød isnende blå . Dette vil gøre din helt egen drømmende tilbagetog , der minder om et hotelværelse . Start med at male væggene en kølig , blå-hvid tone . Offset væggene ved at male trimme en stærk , hvid farve . Tilføj vanilje-farvet satin sengetøj til sengen . Brug den samme farve strøelse til lagner, pudevår og Trøster . Sted et eller to robin 's æg blå pyntepuder på sengen . Som enkelhed er nøglen i denne soveværelset , tilføje enkle tilbehør til natbordet , såsom hvid tulipaner i en glasvase og en simpel foto i en sølv billedramme .

Cozy Rug

Hvis du har trægulve i dit soveværelse , et område tæppe er ideelt til at tilføje en hyggelig touch . Selv om der er tæppe i soveværelset , vil det binde rummet sammen . En idé til et område tæppe er et stort uld tæppe med en blomstret mønster , der omfatter farverne lyserød , magenta og grøn . Dette fungerer bedst , hvis dit soveværelse har en pastel og romantisk type miljø . Hvis en neutral tæppe ville fungere bedre i rummet , skal du vælge en hvid , fluffy flokati tæppe i stedet .

lyst og tydelig

Hvis du er glad for farver , skaber en lys og fed fuchsia soveværelse . Paint dit soveværelse i en blød creme farve , med væggen bagved din seng fuchsia . Hold sengetøj neutrale og hvide , herunder pudebetræk , lagner og Trøster . Hang gardiner i en moderne blomstret print , indbygget fuchsia samt Kelly Green . Tilføj rører af kelly grønne hele lokalet i billedrammer og vaser . Afslut dette værelse med en lysekrone over din seng .

Personlig Display

For en hurtig og nem opdatering , tilpasser en tabel eller kommode i dit værelse ved at vise skatte og elementer , der repræsenterer dine interesser og hobbyer . Hvis du vil oprette en ubesværet display , start med elementer såsom en eller to af dine foretrukne fotografier indrammet i sølv eller andre dekorative rammer . Omkring rammer . placere genstande såsom dit foretrukne indsamlet muslingeskaller eller perler Tilføj dekorative stearinlys eller en vase fyldt med dine yndlings blomster at fuldføre denne look.

Anden Artikel

 • den bedste måde at male træpaneler
 • hvordan man kan starte den første række på laminatgulv hvis væggen ikke er lige
 • hvordan man laver en sovesofa narresut
 • hvordan man kan vælge farver , når du maler en to -etagers store rum
 • hvordan man bruger duge & dækkeservietter
 • hvordan man laver en simpel tv antenne modtager
 • hvordan man kan blande interiør male
 • hvordan man kan bruge tapet grænse på tekstureret vægge
 • historien om Cape Cod boliger
 • hvordan man kan male højttalerkabinetter
 •