badeværelse billede idéer

badeværelse billede idéerAttraktiv , koordinerende indretning er afgørende for at skabe en æstetisk appel i hjemmet . Badeværelset er ingen undtagelse herfra. De fleste mennesker tænker ikke på den " ringe " badeværelset som en vigtig plads nok til at sætte meget udsmykning tænkt ind , men du kan blive overrasket over at se , hvad bare en lille mur kunst kan gøre for at krydre udseendet og fornemmelsen af eventuelle badeværelse .

Shadow Bokse

En skygge kasse er en kasse-lignende billedramme , der giver dig mulighed for at placere genstande inde til at skabe en 3-D type billede kunst . Disse bokse er typisk findes i butikker som Wal-Mart og Target samt snedighed butikker . Hvis du er kreativ og har tid , men du kan opbygge din egen ved hjælp af en trækasse med et skydelåg . Du skal blot skære et stykke af klar plast eller glas til at tage i stedet for låget , og skub det på plads . En skygge boks er en glimrende idé til stranden eller tropiske tema badeværelser . Du skal blot tilføje objekter og materialer som sand , muslingeskaller , småsten , søstjerner og andet relevant du kan passe ind . Den bedste del af en skygge boks er , kan du ændre det som din indretning ændringer . du behøver ikke at købe ny kunst til at gå med dit nye maling job eller til at indarbejde en ferie tema

Sort og hvid

Når du er på udkig efter billeder eller malerier til dit badeværelse , så prøv sort og hvid . Når du går med sorte og hvide , kan du vælge kunst, der omfatter både fotos og malerier , og du behøver ikke at bekymre dig om farveskemaer . Sort og hvid giver også mulighed for enkelhed . Du kan gå med en grundlæggende , fredfyldt badeværelse indstilling og dine sort /hvide foto passer ret i. Prøv tynde sorte eller hvide rammer arrangeret på en hylde eller hænges på væggen for virkelig at gøre disse billeder pop .

Typer af billeder /Billeder

Tænk om indstillinger og objekter , der formidler en følelse af ro . Tænk blomster og fotografier, der indeholder blomster som omdrejningspunkt . Natur indstillinger er meget populære til badeværelset , tænker vandfald , marker af vilde blomster og trail billeder . Ud over at se store , tilføjer disse billeder et element af ro og afklarethed til badeværelset , som er fantastisk til at slappe af mens du tager et bubblebath eller at få klar til en stresset dag . For dem med en sans for humor , er der masser af muligheder. Tænk badeværelse humor , som f. eks et portræt af dine foretrukne tegneserie , eller kreative billeder af forskellige toiletter . Må ikke være bange for at få kreative , når det kommer til badeværelset kunst . Dit mål bør være at gøre det til et indbydende , komfortable værelser både til gæster, der bruger det , og for dig selv på en dag-til-dag basis .

Anden Artikel

 • Nantucket stil interiør design ideer
 • planteskole dekoration eksempler
 • hvordan man kan dekorere et lille badeværelse for billige
 • udsmykning din udendørs havestue
 • hvordan man kan lime stof til cement
 • hvordan du fjerner tapet fra dywall
 • udsmykning med cirkel spejle
 • kreative vindue behandling idéer
 • hvælvede loft ideer
 • faux hovedgærde ideer
 •