strandhus gulv keramiske fliser ideer

strandhus gulv keramiske fliser ideerKeramisk flise er et fremragende valg for gulvet i et sommerhus da det er meget holdbart og ikke pletter eller meldug . Nem at rengøre og visuelt alsidig , keramiske fliser kan være dyrere at installere , men typisk vise sig at være en mere værdifuld investering . Vælger klogt og du kan oprette en strand hus gulv, som vil imponere dine gæster og stå sin prøve .

Solid Farver

holdes på et simpelt farvemønster kan passe temaet for en strand hus uden at være æstetisk overvældende . Vælg en eller to grundfarver af kvadratiske fliser , under hensyntagen hvordan resten af huset er indrettet . Aqua blues , hvide og kølige grønne farver vil give din strand hus Middelhavet føler . Undgå farver som rød og sort , da de kan synes for fjendtlige eller aggressive for afslappende atmosfære af stranden . Hvis du vælger en farve , flise hele gulvet i denne farve . Hvis du bruger to farver , lave en mosaik mønster på jorden .

Texture

Et sted mellem ensfarvede fliser og designet fliser er tekstureret fliser . Ifølge Scrapbook Scrapbook , er keramiske fliser i almindelighed enten taktilt eller visuelt . Taktile fliser kan have rejst designs eller furet graveringer på dem , mens visuelle fliser er glatte at føle på , men kan synes at have tekstur på dem på grund af farver og skygger . Brug tekstureret fliser som en accent brik på dit gulv er en måde at krydre udseendet af en solid-farvet klinkegulv . Suppleant glat , ensfarvet fliser med struktureret fliser . Da folk vil være at gå på gulvet , ikke overdrive det på taktile fliser , da disse ikke er meget venlige til bare fødder .

Images

Brug fliser med billeder på dem , kan give dit gulv en personlighed af sin egne og styrke det dekorative temaet for dit hus . Se efter billeder som sand dollars , palmer , farvestrålende fisk , ankre , fyrtårne , sejlbåde eller muslingeskaller . Prøv at vælge tre forskellige billeder af fyrtårne eller fisk og flisebelægning dit gulv med et lige antal af hver . Denne måde kan du bryde op ensartethed af billeder og give dit gulv lidt variation . Alternativt kan du vælge en fast farve flise for de fleste af gulvet og lægge en grænse billede fliser rundt om kanter .

Mønstre

Keramiske fliser kommer også i mønstre , som striber eller prikker . Når der lægges et mønster på gulvet , holde det simpelt eller det vil virke for overvældende . Vælg en flise med en tyk stribe ved siden af en tyndere stribe . Vælg farver , der er beroligende , som en blå eller hvid , eller give dit gulv en pop med en lysende gul eller grøn . Hold mønster konsistent på tværs af gulvet .

Anden Artikel

 • hvordan man laver en træ- gulv ligner laden træ
 • hvordan man kan vælge et område tæppe farve til trægulve
 • keramik og træ gulve ideer
 • hvordan man kan starte den første række på laminatgulv hvis væggen ikke er lige
 • hvordan du installerer lokke vinyl flise gulvbelægning
 • hvordan man kan male tæpper på betongulve
 • hvordan man bruger keramiske gulv fliser afstandsstykker
 • trægulve vejledning
 • Hvordan kan jeg lydisoleret mit ovenpå trægulve ?
 • ideer til dekorative finish til betongulve
 •