kreative ideer til slidte trægulve

kreative ideer til slidte trægulveDu skal bruge:
Selvklæbende væg bøjler , en for hver cross ( valgfrit )
. Stud Finder ( ekstraudstyr) .
Blyant .
2-tommers efterbehandling negle , en for hver kryds.
Hammer .

Hårdttræ gulve kan tilføje en vis smag til ethvert rum , især afhængigt af, hvilken slags træ og finish blev brugt . Slidte trægulve giver flere muligheder , og de kan ses på som et blankt lærred til at skabe det unikke look , du ønsker . Nogle ideer kan være fremmed end andre , men det er dit gulv , så du skal være i stand til at gøre hvad du vil med det .

Farvning , raspning og Voks

Hvad mange mennesker vil gøre med en slidt trægulv er at forsøge at forynge den . Det træ skal slibes ned , farves og belagt igen for at beskytte den . Mennesker, der ønsker deres gulve for at få en rigere , mere klassisk look ville være klogt at gå denne vej . Slidte trægulve formidle en sparser , mere nedslidt udseende, der ikke fungerer godt med dyre omgivelser . Hvis du har dyre møbler og klassiske indretning , så bør du nok kigge ind lakering din hårdttræ gulv til at bringe det op på omgangshøjde med resten af dit hjem .

Cosmopolitan Design

En anden ide til en slidt trægulv er at bygge dit værelse motiv omkring det . Brug det slidte gulv som udgangspunkt for design . Tilføj i detaljer som godt slidte lædermøbler , og måske nogle andre , slidte løvtræ tilbehør såsom et sofabord eller et skab . For at holde design kosmopolitiske selv , forsøge at udnytte åbne rum. Dette vil give rummet en anelse sparser , berejste følelse , som vil øge historie og alder af gulvet og tilbehør . Dette skulle være medvirkende til at skabe en enestående look af alder og forhåbentlig af komfort .

Land

Brugte trægulve er de primære udgangspunkt steder for at sammensætte et land-casual look til dit hjem . Må ikke tænke på vestlige , men snarere af rustikke , når du bruger denne stil . Hold din farveskemaer neutral , fortrinsvis ved hjælp af jordfarver . Møbler skal være bløde , og kanter skal være afrundet med et land design . Jern-arbejdet lamper eller gitre låne et ekstra strejf af rustikke , men ikke overforbrug smedejern eller det kan overhale udseendet . Dette look er generelt lidt på lurvede side , men det er varmt og indbydende , mener et land hus eller et naturskønt sommerhusområde .

Anden Artikel

 • trægulve vejledning
 • hvordan man kan starte den første række på laminatgulv hvis væggen ikke er lige
 • hvordan man kan farve korkgulve
 • køkken ideer & gulve
 • hvordan man kan vælge et område tæppe farve til trægulve
 • keramik og træ gulve ideer
 • hvordan du installerer lokke vinyl flise gulvbelægning
 • selv montering af Hickory hårdttræ gulv
 • hvordan man bruger keramiske gulv fliser afstandsstykker
 • kreative ideer til slidte trægulve
 •