hvordan man prep en konkret kælder gulv med saltsyre , før maling

hvordan man prep en konkret kælder gulv med saltsyre , før malingUnder en konkret kælder gulv fra trist til dapper er ikke så let som valsning på et lag maling . Som enhver malerarbejde , hvis overfladen ikke er forberedt ordentligt malingen sandsynligvis skrælle . Men med en minimal mængde forberedelsesarbejde , som omfatter hjælp saltsyre til etch overfladen , kan du slå nogen kedelige beton gulv i den spændende og varig farve efter eget valg

Du skal bruge: .
saltsyre <. br >Spand .
Skraber .
Skurebørste .
Gummihandsker og støvler .
Åndedrætsværn ( hvis dårlig ventilation ) .
Bleach .
Vand .
Broom .
Moppe.

Fjern Debris


1 .
Sweep og /eller skrabes og snavs fra gulvet . Tryk vaske overfladen, hvis muligt at fremskynde processen .
2 .
Rengør kælder gulvet med en opløsning lavet af én del blegemiddel , en del vand . Liberalt krat støvsugeren på gulvet med en stiv børste , men glem ikke at absorbere den løsning og skyl gulvet ofte .
3 .
Lad gulvet tørre , ved hjælp af gulv fans hvis det er muligt .

Forbered Acid Solution


1 .
Åbn vinduer og døre om muligt at øge ventilationen og mindske tørretiden .
2 .

Dæk dine hænder med gummihandsker , sko med gummistøvler , øjne med plast beskyttelsesbriller, og næse og mund med en respirator , hvis du er i et dårligt ventileret område , såsom en kælder . Saltsyre har den klare lugten af rådne æg .
3 .
Bland tre Potter vand med en kvart af saltsyre til at gøre en gallon af ætsning løsning . Dette vil sandsynligvis omfatte 100 kvadratmeter .

Anvend saltsyre


1 .
Arbejde med en anden krat , end du har brugt med blegemiddel og vand løsning , skure saltsyre opløsning i gulvet . Det er normalt for løsningen at boble , men vent til den boblende slutter før skylles gulvet . Skyl gulvet mindst to gange og lad den tørre .
2 .
Støvsug op den hvide , pulverformige rester på kældergulvet , og bruge en våd mop at samle resten . Remanensen indeholder det mindste en del af kælderen gulvet og resten af saltsyre , der fungerer som sandpapir gør til træ , skimming off det øverste lag til at give mulighed for bedre maling vedhæftning .
3 .
Lad gulvet tørre , og derefter anvende malingen af dit valg til kælderen gulvet . Urethan latex gulv malinger menes af mange at være et top valg for boligejere på grund af hurtig tørretid , sæbe og vand rydde op , holdbarhed og åndbarhed .

Anden Artikel

 • kreative ideer til slidte trægulve
 • hvordan man vælger hårdttræ laminatgulve
 • ideer til dekorative finish til betongulve
 • vil et tæppe på gulvet holder et rum fra ekko ?
 • hvordan man laver en træ- gulv ligner laden træ
 • hvordan man bruger keramiske gulv fliser afstandsstykker
 • hvordan man plet en rød eg gulv
 • hvordan man kan træffe beslutning om gulvbelægning til dit køkken
 • hvordan man kan dekorere stuer med flise gulve
 • keramik og træ gulve ideer
 •