hvordan man kan starte den første række på laminatgulv hvis væggen ikke er lige

hvordan man kan starte den første række på laminatgulv hvis væggen ikke er ligeInstallation af laminat gulve er bemærkelsesværdigt nemt , da de fleste systemer i dag er " flydende " gulve , som ikke kræver lim eller søm . Men om de gulvet før tid kan stadig være kompliceret , specielt i en ældre hjem med out-of -square vægge . Hvis væggen ikke er lige , og du starter en fuld løbet af gulve mod det , så hele gulvet vil se skævt . Løsningen er at vinkel-cut længden af den første og sidste kurser , så gulvet er lige , selvom væggene er ikke

Du skal bruge: .
Chalk snapline .
Målebånd .
Laminatgulve .
Geringssav .
Rundsav .


1 .
Brug din kridt snapline at lave en linie 1 /4 tomme ud fra start væggen . Gør det samme ved slutningen væggen på den modsatte side af lokalet . ( Dette er din " ekspansionsfugen ", som giver mulighed for flytning af træ i gulvet . Det vil være omfattet af trim ved afslutningen af projektet ) .
2
Mål rummet mellem de to linjer i den ene ende af lokalet , så på den anden side at bestemme, hvor langt ud af pladsen væggene er . Eksempel : . Hvis din måling på den ene ende af rummet er 10 fod , og din måling i den anden ende er 10 fod 2 inches , så rummet er 2 inches ud af pladsen
3

Læg dit første kursus af tunge og not laminat gulvbrædder ned langs start væggen , med not-siden mod væggen . Klip bestyrelserne sammen ende til ende. Skære den sidste brik efter behov på din geringssav , efterlader en 1 /4 " ekspansionsafstand .
4 .
Arbejde i den smalle ende af lokalet , måle ind fra slutningen af sidste bræt på den side, der vender mod væggen , der markerer måling halvdel af hvad du har bestemt er det beløb, rummet er ude af pladsen. ( Hvis rummet er 2 inches ud af pladsen, så foranstaltning 1 tomme fra kanten af brættet , hvor den står på væggen . )
5 .
Sæt din kridtstreg på 1-tommer mærke i slutningen af det sidste bræt . Stræk linjen til den fjerneste ende af banen , og sætte det lige på hjørnet af afslutningen af den sidste brik , på den side der er tættest på væggen . Snap linjen . Den resulterende linje bør køre i en vinkel fra din 1- tomme mærke i den ene ende af kurset , til hjørnet af den anden ende , passage hver af de bestyrelser , der udgør kurset .
6 .
Træk bestyrelserne fra hinanden , men holde dem i den rækkefølge, de blev stillet op . Brug din rundsav til at skære ud afmærkningskanten hvert bord. ( De nødvendige snit får successivt tyndere med hver bord . )
7 .
Læg skære brædder ned på plads , med de afskårne sider mod væggen og sidde på første chalkline at du lagde ( den, der 1 /4 tomme ud fra væggen ) . Klip bestyrelserne sammen ende til ende . Kurset skal se en anelse tykkere på den brede ende af lokalet , men snittet kanten af bestyrelser skal sidde konsekvent 1 /4 tommer fra væggen .
8 .
Læg resten af gulvet kurset ved naturligvis , snappede stykker sammen i siderne og skære dem efter behov i enderne .
9 .

For de sidste kursus , gentag processen med at rippe kurset i en vinkel til at gøre bestyrelserne større ved den brede side af lokalet . Denne gang rip off tungen side i stedet for groove side .

gode råd og advarsler


 • Bær beskyttelsesbriller , når du foretager dit snit .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan lægge skifer flise over en cement gulv
 • trægulve vejledning
 • hvordan man kan lægge en Armstrong vinyl gulv
 • køkken ideer & gulve
 • ideer til dekorative finish til betongulve
 • hvordan man plet en rød eg gulv
 • keramik og træ gulve ideer
 • selv montering af Hickory hårdttræ gulv
 • hvordan man kan farve korkgulve
 • hvordan man kan dekorere stuer med flise gulve
 •