ideer til dekorative finish til betongulve

ideer til dekorative finish til betongulveLuksuriøst , elegant og farverig er nok de sidste ord , der kommer til at tænke på , når du tror " betongulve . " Dog kan kedelig, grå og kedelig betongulve være en saga blot-i dag konkrete afslutter kaste et helt nyt lys på betongulve , så du kan have både holdbarhed og nem vedligeholdelse af beton med dekorative finish , der giver farve og personlighed til Deres værelser .

Bejdset Beton

Et af de hotteste tendenser i betongulve i dag er konkret farvning . En alsidig finish , der kan være så enkel eller så detaljeret, som du vil , beton pletter giver en rig , broget farve til betongulve , der skjuler mangler samtidig ofte efterligner high -end finish , såsom marmor eller skifer . Stenciling og anden ansøgning teknikker kan bringe endnu mere stil til farves betongulve , der giver rige udseendet af indlæg eller andre motiver typisk ses i dyrere gulvbelægning materialer . Bejdset betongulve kræver jævnlig vedligeholdelse , der svarer til naturlige gulvbelægning muligheder , og kan være dyrere end laminater eller endog fliser , men kan vare længere og kræver mindre vedligeholdelse . Mange af de omkostninger , der er involveret i bejdset betongulve er arbejdskraft , farvning betongulve er et job bedst overlades til fagfolk , eller meget erfaren gør- det -selv

Stemplet Beton

Stemplet beton har været et populært udendørs produkt . i årevis , men er nu bevæger sig indendørs , hvilket giver gulve udseendet af fliser , sten , eller endda træ , der har gjort stemplet konkrete sådan en attraktiv mulighed for udendørs brug . Stanset beton kan give indtryk af fliser eller sten på steder , hvor disse gulve produkter er ikke muligt , som f. eks i kældre eller omregnet garager , eller i stærkt trafikerede områder som indgangspartier eller køkkener . Langt mere holdbart og lav vedligeholdelse end fliser eller sten , stemplet konkrete tilbud udseendet af disse high-end finish , og ofte til en brøkdel af prisen . Mens ofte udråbt som en gør- det-selv projekt , bør stemples konkrete kun forsøgt med en boligejer med nogle konkrete erfaringer .

Epoxybeton Finish

brugt i årevis, i garager og andre arbejdsrelaterede rum , epoxybeton finish bliver en trendy gulv finish i hjemmene --- og ikke bare i garagen . Fås i en bred vifte af farver , der tilbyder smudsafvisende evne og nem oprydning , slutter epoxy gulv også forklædning mangler i betongulve og slid smukt . Perfekt til leg rum , omdannes garager og andre befærdet område , er epoxy gulve mulighed, en gør-det -selv kan klare på en weekend . Epoxy gulve er let tilgængelige på de fleste hjem forbedring butikker , og er en stor værdi , ofte tæt på maling i omkostninger.

Anden Artikel

  • trægulve vejledning
  • hvordan man kan lægge skifer flise over en cement gulv
  • hvordan man plet en rød eg gulv
  • ideer til dekorative finish til betongulve
  • keramik og træ gulve ideer
  • hvordan man kan male tæpper på betongulve
  • hvordan man kan male gulv flise
  • køkken ideer & gulve
  • hvordan man kan farve korkgulve
  •