hvordan man kan lægge skifer flise over en cement gulv

hvordan man kan lægge skifer flise over en cement gulvSkifer er en natursten produkt kendt for sit rige farvning , som kan variere fra nuancer af grå og blå til grøn eller endda lyserød. På grund af sin attraktive udseende , er skifer ofte anvendes til fremstilling af tag helvedesild , fliser og gulvfliser . Dette materiale er meget stærk og holdbar og vil vare i årtier med lidt eller ingen vedligeholdelse . Når du installerer skifer gulvfliser , er det nyttigt at installere dem over cement at fjerne behovet for omfattende gulv forberedelse og underlag systemer

Du skal bruge:
niveau.
Portland cement spartelmasse .
Grinder .
Vakuum.
Målebånd .
Chalkline .
Thinset mørtel .
1 /2 tommer tandspartel .
Wet så med diamantklinge .
Sikkerhedsbriller .
Afstandsstykker .
Slebet injektionsmørtel .
Injektionsmørtel flyde.
Vand .
Svampe og klude .
Fugning værktøj .


1 .
Undersøg, om underlaget er vandret . Når du installerer skifer flise , er det vigtigt , at gulvet er relativt glat og jævn. Grind væk høj pletter med en slibemaskine , og fyld lave områder med en Portland cement spartelmasse . Brug din murske til at udjævne spartelmasse over cementgulv . Kontroller gulvet ofte med dit niveau at bekræfte den er glat og niveau .
2 .
Rengør gulvet med en støvsuger eller kost . Sørg for at alle snavs og støv fjernes , før du fortsætter .
3 .
Mål hver væg ved hjælp af din målebånd for at finde midtpunktet . Snap en chalkline fra midten af hver mur til midten af den modsatte væg . Det punkt, hvor to linjer skærer hinanden er centrum af rummet . Det er her, du vil begynde at installere din skifer flise .
4 .
Spred thinset lim over et lille område af rummet . Brug din tandspartel at lægge thinset kun dækker omkring 10 til 15 kvadratmeter gulvareal på et tidspunkt .
5 .
Læg fliser i thinset . Tryk på hver flise på plads med hånden , og bruge plastik afstandsstykker at opretholde lige fugerne mellem hver enhed . Placer dit niveau på fliserne , når du installerer dem at sikre, at de er endnu . Tilføj en smule af thinset under hver enhed som er nødvendig for at udjævne fliser .
6 .
Skær fliserne efter behov ved hjælp af en våd sav med en diamantklinge . Bær din sikkerhedsbriller på alle tidspunkter , når de opererer denne sav .
7 .
Gentag trin 4 , 5 og 6 for at dække hele gulvarealet .
8 .

Lad gulvet for at indstille natten , så bland slebet cementvælling i henhold til producentens anvisninger . Hæld injektionsmørtel over skifer og bruge en mørtel float at tvinge det ind i sømmene mellem fliserne . Tør overfladen af tavlen ren , mens du arbejder med en fugtig svamp eller klud .
9 .
Vent på injektionsmørtel til at fastsætte derefter bruge en fugning værktøj til at forme leddene som ønsket . Rengør overfladen af skifer igen som du forme fugerne , så der ikke overskydende fugemasse er efterladt .

gode råd og advarsler


 • Vent 60 til 90 dage for frisk beton til at helbrede før du installerer skifer fliser .
 • Tag dig tid til at fjerne alle overskydende fugemasse fra fliserne før injektionsmørtel tørrer . Sidesten injektionsmørtel vil plette skifer eller oprette en diset effekt kendt som " injektionsmørtel dis . "
 • Anden Artikel

 • køkken ideer & gulve
 • hvordan man plet en rød eg gulv
 • hvordan man kan lægge skifer flise over en cement gulv
 • hvordan man kan male tæpper på betongulve
 • hvordan man kan male gulv flise
 • hvordan man kan farve korkgulve
 • keramik og træ gulve ideer
 • trægulve vejledning
 •