trægulve vejledning

trægulve vejledningTrægulve tilføjer et klassisk look til dit hjem og kan forbedre gensalgsværdi , hvis det gøres godt . Med så mange trægulve valgmuligheder , kan det synes umuligt at vælge den rigtige til dit behov . Ved at tage hensyn til sådanne faktorer som dit budget , dine allerede eksisterende gulv og personlige smag , kan du tage den rigtige beslutning

undergulvet og placering

Før du beslutter dig om trægulv til dit hjem , bør du være opmærksom på betingelse af Deres undergulvet . Undergulvet skal være fladt og tørt . Hvis der er nogen form for råd eller træ orm angreb vil du ønsker at erstatte undergulvet før om nogen træ . Hvis du har en konkret undergulv , skal du sørge for at udfylde eventuelle revner . Hvis undergulvet ikke er det rigtige for træ , fastsætte en lag over området til niveau det . Hvis du har en opvarmet gulv eller har planer om at tilføje opvarmning til dit gulv , bør du overveje at bruge manipuleret bord for at forhindre foldning . Også , hvis det rum, hvor du ønsker at afgive trægulve er i et sydvendt værelse med vinduer , skal du overveje ekstra varme dette giver . En solid bord skal anvendes i disse værelser , og bredden må ikke være mere end fem gange tykkelsen af brættet for at forhindre foldning .

Hvis du har planer om at sætte trægulv i et køkken eller badeværelse , skal du sørge for at bruge manipuleret bord for at forhindre skader fra vand lækager og drypper .

Engineered og Solid Board

Solid Pladerne lavet af ét stykke træ og deres kvalitet afhænger af den anvendte træ . Solid plader kan bruges i de fleste værelser , så længe det ikke er i en underjordisk rum , en sydvendt værelse , køkken eller badeværelse . Solid plader kan slibes over tid , hvilket giver dem større brugervenlighed , og kan give et mere rustikt look til et værelse . Disse bestyrelser har ofte knob og snoninger , give dem en mere naturlig følelse end manipuleret brædder .

Udviklet boards er stærke bestyrelser består af flere lag . Dette gør træet stærkere og forhindrer skader på grund af ugunstige forhold som vand , varme eller kulde . Manipuleret boards er lavet til at se ud og føles som solid brædder , og med moderne fremskridt er det svært at se forskel mellem de to .

Finishing

finishen på din trægulve vil også give en særskilt se til dit værelse . At vælge den rigtige stil kan ændre hele fornemmelsen af et rum .

Pre-lakerede plader er færdige, før de når dit hjem . Disse bestyrelser har en meget glat overflade og vil bære godt med tiden . Forlakeret boards kommer i både en satin og mat finish .

Olieret bestyrelser er ikke så glat og giver et naturligt udseende til dit værelse . Olie beskytter træet samtidig bevare udseendet af korn . Olierede gulve har en større grad af vedligeholdelse end lakerede gulve , og skal olieres en gang om året .

Du kan også købe ufærdige gulve . Dette kan fungere godt , hvis du ikke er sikker på, hvilken slags finish , du ønsker , før du lægger gulvet . Du kan vælge at plette gulvet , så godt, som kan ændre farve og beskytter overfladen .

Anden Artikel

  • hvordan man kan male gulv flise
  • køkken ideer & gulve
  • hvordan man kan farve korkgulve
  • trægulve vejledning
  • hvordan man plet en rød eg gulv
  • keramik og træ gulve ideer
  •