køkken ideer & gulve

køkken ideer & gulveEn køkkengulvet tjener mange formål : det er funktionelt, men det kan også binde udseendet og stilen i dit køkken sammen . Uanset om du kan lide det rustikke look eller foretrækker en strømlinet moderne look , der mange køkken gulvbelægning muligheder .

Vinyl og Linoleum

Vinyl eller linoleum gulvbelægning er billig , nem at vedligeholde og relativt nemt for gør-det -selv at installere . Denne type af gulv fås i ark eller fliser og er limet til undergulvet . Mange sorter af vinyl flise kommer med egen stok opbakning , eliminerer behovet for ekstra lim . Linoleum og vinyl kan installeres over andre gulvbelægning, eller direkte til undergulvet . Der er en bred vifte af kvalitet og holdbarhed , og nogle nyere versioner har 30-til 40-årige eller levetid garantier . Selv om store fremskridt der er gjort med hensyn til kvalitet , denne type gulve er ikke så holdbare eller langvarig som træ eller fliser . Det er lettere beskadiget , og pletter kan være svære at fjerne . Specialitet rengøringsmidler og voks kan holde gulvet ser blank .

Træ og Laminat

Træ og laminat kan tilføje et varmt , naturligt look til et køkken . Der skal udvises forsigtighed under installationen, og i de igangværende brug , for at holde fugten væk fra en træ-eller laminatgulv så meget som muligt . Stående væsker kan beskadige begge dele. Laminat er mindre holdbare end træ , fordi det simpelthen er lag af træprodukter , et foto af træ , og en laminat materiale presses sammen ved hjælp af lim . Mens både laminat og træ svulmer , når de udsættes for fugt , generelt træ genindvinder mens limen i laminater kan opløses og forårsage både kosmetiske og strukturelle problemer . Installationen er lidt sværere end linoleum . De fleste moderne træ og laminat produkter er installeret ved hjælp af fer og not teknologi . De kan limes , float uden at være fastgjort eller naglet til undergulvet . En hugge så eller andre skærende værktøjer er nødvendigt at skære brædder i længden. Hvis dit køkken er meget kantet , kan instalationl være svært , men stadig lade sig gøre for den gennemsnitlige gør- det -selv .

Tile

Fliser er ekstremt holdbart og vandtæt , hvilket gør det et godt valg for et køkken . Det kommer i mange farver og materialer . Populære typer af fliser er porcelæn , keramik og granit . Den type og farve af fliser kan tilføje rustikke varme eller moderne elegance til dit køkken . Tile installation har flere trin og kræver flere værktøjer til at installere , men processen er ikke usædvanligt svært . Rengøring af denne type gulv er udført med en fugtig moppe , og måske en lille desinficerende sæbe . Flise er ikke let beskadiget af fugt , men injektionsmørtel kan blive plettet , hvis ikke ordentligt forseglet . Tile kan revne , og det kan være en udfordring at erstatte et eller to ødelagte fliser . Men denne type skader normalt kun opstår , når noget er faldet på den.

Anden Artikel

  • køkken ideer & gulve
  • trægulve vejledning
  • keramik og træ gulve ideer
  • hvordan man plet en rød eg gulv
  • hvordan man kan male gulv flise
  • hvordan man kan farve korkgulve
  •