hvordan man kan male gulv flise

hvordan man kan male gulv fliseI modsætning til hvad du måske tror , er det muligt at male gulvene , der er omfattet i hårde fliser ligesom keramiske eller porcelæn . Det tager bare lidt mere forberedende arbejde og tålmodighed end en almindelig maling job på grund af udfordringen med at få malingen til at holde sig til de ikke-porøse fliser . raspning flisen overflade med en slibemaskine , ved hjælp af en god tætning primer og forsegling det hele ind med en god gulv-grade polyurethan gloss vil hjælpe din gulvmaling blive sat under foden trafik

Du skal bruge:
Båndsliber med 80 sandpapir korn .
Vakuum.
Forsegling primer .
Børster .
Gulvmaling .
Gulv- grade polyurethan glans .
220- sandpapir korn .


1 .
Gå over hele gulvet med en båndsliber , lastet med 80- sandpapir korn , til at rengøre og mattere overfladen . Du behøver ikke at forsøge at sand under glasuren af fliser , men snarere bare buff ud så meget af skinne , som du kan . Vakuum op støvet grundigt .
2 .
Fra et fjernt hjørne af rummet , spredes på et lag af forsegling primer ved hjælp af en pensel . Børste det helt over fliserne og injektionsmørtel linjer sammen , i et tyndt , jævnt lag , går alle i én retning . Lad det hærde natten over .
3 .
Brush på en tynd første lag gulvmaling , der starter på samme fjernt hjørne og efter samme procedure som med primer . Må ikke bekymre dig , hvis gulvet maling ikke dækker dem fuldstændigt primer , bare holde laget glat og fri for dryp . Lad det tørre natten over .
4 .
Påfør endnu et lag af gulvmaling på samme måde som den første . Efter det tørrer , anvende tredjedel pels, hvis det ønskes .
5 .
Bland forsigtigt din polyurethan ( ikke ryste det , da dette vil medføre bobler ) . Børste det op på den samme fjerneste hjørne , som du gjorde med primer og maling . Igen , holde det lag tynd og jævn. Vær på udkig efter dannelsen af bobler , og børste dem ud . Lad det tørre natten over .
6 .
Buff ud polyurethan i hånden med 220- grus sandpapir , ved hjælp af hurtig , let strøg til sløve skinne . ( Dette gør det muligt for de næste lag af glans til at overholde korrekt). Tør støvet væk .
7 .
Brush på endnu et lag af polyurethan på samme måde som den første . Lad det tørre . Buff med sandpapir og anvende tredjedel pels. Lad det kur i to dage , før du bruger ordet.

gode råd og advarsler


  • Sørg for at ventilere rummet , når de anvender din maling og glans .
  • Anden Artikel

  • hvordan man plet en rød eg gulv
  • køkken ideer & gulve
  • hvordan man kan farve korkgulve
  • keramik og træ gulve ideer
  • hvordan man kan male gulv flise
  • trægulve vejledning
  •