vindue behandlinger for en baby ’s værelse

vindue behandlinger for en baby ’s værelseDu skal bruge:
Målebånd
. Blyant .
Pap .
Ikke -sag thinset mørtel .
Murske .
Afstandsstykker .
Fliseskærer .
Skruetrækker .
Injektionsmørtel .
Injektionsmørtel flyde.
. Sponge

Mens nybagte forældre kan først tænke på , hvor godt vinduet behandlinger i deres barns børnehave passe ind i den overordnede indretning af rummet , er det så vigtigt at overveje deres funktionalitet-et rum , der er for lyse i dagtimerne kan betyde mistede lur . Ud over at form og funktion , er sikkerheden et hensyn til , når de vælger vuggestue vinduet behandlinger. Gardiner , der når gulvet er fristende for en mobil baby at få fat i , og han kan blive viklet ind eller trække den ned . Heldigvis er der vindue behandlingsmuligheder , at arbejdet på alle tre niveauer .

Box Gardinkapper

Box kapper er en type af skræddersyede vindue Topper , der minder om brede træ gesimser . Faktisk blev de første stoffet boksen kapper faktisk træ gesimser dækket i stof . De vigtigste design idé i en kasse Valance er enkelhed , det er hovedsageligt en stram rektangel af stof , der dækker den øverste tredjedel af vinduet . Det er monteret på hardware , der strækker sig ud fra vinduesrammen , således at pladsen bag det skal bruges til vindue nuancer og /eller gardiner . Stoffet i Valance strækkes stramt på bjerget , så du kan tilføje et element af blødhed ved at sy kurver i den nederste kant af panelet eller vælge stof med en finurlig print . I en dyb vindue , kan du montere en skygge bag en kasse Valance inde i vindueskarmen , og dette virker specielt godt , når vinduets støbning er en fremtrædende arkitektoniske funktion, som du ikke ønsker at skjule . Bånd trimning eller rør i en kontrastfarve stof bringer visuel interesse for en straight -forward , rene look.

Top-Down Shades

For den minimalistiske , top -down , bottom -up- værelse mørkfarvning cellulære nuancer giver perfekt funktion i en babys værelse : De mørkere rummet til den nøjagtige ønskede omfang. De fleste af disse nuancer er trådløse systemer, hvilket er et plus med hensyn til sikkerhed . De er monteret på toppen af vinduesrammen , enten ude eller inde , ligesom de traditionelle persienner eller nuancer . Du aktivere dem ved at trække i bunden af skyggen ned til vindueskarmen . For at opretholde privatlivets fred og bringe lidt lys , kan du slippe toppen af skyggen fra sin mount og slip den så langt ned som du gerne vil have . Ikke nok med rum- mørknende cellulære nuancer blokere mest lys , men også holder rummet køligere om sommeren og varmere om vinteren . Du kan bruge dem i stedet for enhver standard skygge eller blind under en struktur vindue behandling .

ballon Shades

ballon nuancer bringe et strejf af sjov til en babys soveværelse i kraft af deres form alene . Den mest grundlæggende ballonen skygge er fremstillet ved syning en stang lomme i toppen af et stykke stof panel , montering det på vinduet , og ved hjælp af bånd eller pyntesnore til løst løfte forneden op i sektioner , mod toppen . Stoffet mellem hver tie-up balloner ud . Når parret med blinds under , dette vindue behandling har både form og funktion . Skræddersyet eller skræddersyede ballon nuancer let kan hæves og sænkes , og kræver ikke yderligere blinds . Tie- ups kan sys ind i bagsiden af panelet , i hvilket tilfælde nogle kønsneutral stof , såsom hvide skyer på en blå baggrund , kunne passe ind i en dreng eller pige værelse . Når det er sagt , ballon nuancer er ideelle til en piges børnehave , hvis de tie-ups kan ses på skyggen 's vender side-sløjfer af bånd gør det ideelle bånd .

Anden Artikel

 • hvordan man wire en 3-vejs lyskontakt med en ballast
 • hvordan man kan ramme et glas spejl
 • om kobber køkken elementer
 • snu køkken ansigtsløftning ideer
 • ideer til glidende rumdelere
 • hvordan man kan hænge persienner for buede vinduer
 • hvordan du vælger område tæpper
 • hvordan man bruger standard lys sokkel pærer i en Westinghouse loft fan lys kit
 • hvordan man designer en home entertainment væg
 • nyfødt baby pige børnehave udsmykning idéer
 •