udsmykning ideer til en strand - tema kid ’s badeværelse

udsmykning ideer til en strand - tema kid ’s badeværelseOprettelse af en strand-tema badeværelse giver en mulighed for nogle kreative projekter , der ud over shopping for cool færdige elementer , der passer til temaet . Havet og dets skabninger appellerer til både drenge og piger i alle aldre , hvilket giver et væld af retninger , hvor du kan tage dette tema . Vælg et fokus på stranden-tema kid 's badeværelse , og få dit barn involveret med håndværk projekter , der passer til .

Seashell Badeværelse

Centrering af kid 's badeværelse design på muslingeskaller giver et samlende fokus med mange muligheder . For denne strand tema , bruge rigtige muslingeskaller , såsom conchs , sand dollars og søstjerner i en abalone shell på vasken disken og på toilet tank , hænge en muslingeskal badeforhæng og håndklæder , og tilføje matchende bathmats . Tilslut en shell Nightlight lavet af en ægte muslingeskal , og hænge en Capiz shell lysekrone over badeværelset lys . Capiz skaller er runde og gennemskinnelige og give en glød til rummet . Kom børnene involveret i at gøre en shell mobil og limning skaller på en papirkurven , spejl ramme eller væv dæksel vil gøre udsmykning projektet en læringsaktivitet .

Cabana Badeværelse

En udsmykning ordning med naturlige lærred gardiner og farverige strand håndklæder vil konvertere dine kid 's badeværelse til en strand Cabana . Brug farverige sand spande til at gemme ekstra toiletpapir , toilet børste og til at vise en samling af muslingeskaller på toilettet tanken . Naturlig kurve fungerer godt til vask hæmmer og badeværelse caddies . En strand vægmaleri på den største væg vil give rummet en havudsigt . En undersøisk scene badeforhæng byder fisk , og sand-farvede tæpper og bathmats vil fuldføre look .

båd Badeværelse

For mange børn , bøger og film med skibe på havet fange fantasi . En knægt 's badeværelse byder fiskegarn gardiner hængende fra en fiskestang , sammen med fisk-og hval-formede tilbehør vil bringe havet eventyr til livet . En tropisk badeforhæng med havets bølger , søgrøn bathmats og tæpper , en båd sæbeskål , et stykke drivtømmer på toilettet tank og udskårne måger hængende fra loftet vil give badeværelset en high- hav føler . En koøje-formet spejl vil tilføje til båden badeværelset effekt . En kid's diorama af en favorit hav eventyr går godt med dette tema og vil give dit barn en del i udsmykning oplevelse .

Anden Artikel

 • Hvordan kan jeg rense et gammelt glas elektrisk isolator ?
 • ideer til maling en Hall & trapper
 • enkle falde & halloween udsmykning id¦er
 • billige baby værelse ideer
 • hvad er forskellene i spejlene & linser ?
 • hvordan man kan hænge pole plante står
 • krav til arbejdspladsen belysning
 • hvordan man laver en rulle skygge
 • hvordan man kan anvende solcreme film til boligområder vinduer
 • udsmykning idéer til trapper
 •