udsmykning idéer med kridttavle maling

udsmykning idéer med kridttavle malingKridttavler er ikke kun for klasselokaler længere . Tavle maling er let tilgængelige på de fleste steder , hvor maling sælges , det selv kommer i spraymaling form . Brug tavle maling for at skabe dekorative elementer til et børneværelse , din Portrum , køkkenet eller børneværelset .

Kridttavle Easel

Genbrug en gammel barneseng i et funktionelt møbel til dit barns værelse . Tag den krybbe hinanden og der er afsat alt , men det ender . Sand og maling for enden af barnesengen en sjov farve , der koordinerer med de eksisterende soveværelse indretning . Male midten af enderne med et par lag tavlen maling . Placer enderne af barnesengen sammen og gøre dem til en tavle staffeli med et par hængsler placeret øverst , så ender fold ud til at danne et telt form. Søm en lille afsats i bunden af hver side af tavlen staffeliet til at holde stykker af kridt . Nu dit barn har en underholdende tavlen staffeli med to sider , så hun kan bruge den med en ven .

Familie Forum

Omdan en attraktiv kunstværk i en attraktiv ramme fra en genbrugsforretning i en familie opslagstavle . Beskytte rammen med malertape . Sand glasset beskytter illustrationen for at give malingen en overflade kan det greb . Male et par lag tavle maling over toppen af glasset . Fjern tapen fra rammen og tape off de udvendige kanter af tavlen overfladen , hvis du ønsker at male rammen en anden farve . Hæng tavlen opslagstavle i en central del af dit hjem , såsom køkken eller i nærheden af indgangen . Læg et stykke eller to af kridt på afsats af rammen .

Closet Døre

Giv dine børn en væg , de virkelig kan farven på med nogle tavlen maling . Male skabet døre i dine børns værelser med tavlen maling . Male skabet døren i legerummet eller spillerum med tavlen maling . Søm en lille trækasse på væggen ved siden af skabet for at holde kridt .

Kridttavle Kalender

En kalender hjælper med at holde alle dine vigtige aftaler organiseret , men det fungerer kun, hvis man ser på kalenderen . Oprette en kalender, du kan ikke hjælpe , men se på . Bruge forskellige nuancer eller farver tavlen maling for at skabe en stor kalender gitter på din væg i køkkenet eller på kontoret . Hver måned udfylder i kalenderen nettet med navnet på måneden , datoer og aftaler, du har planlagt . Nu kan alle i familien kan nemt se , hvad der skal gøres og hvornår .

Anden Artikel

 • designe hårdttræ gulvbelægning
 • gratis udsmykning tips til køkkener
 • hvordan man kan montere en vinholder
 • hvordan man lægger polstring knapper
 • hvordan man kan fortælle, hvis møbler har et godt læder
 • hvordan man kan male et legerum Vægmaleri
 • hvad er alternativerne til at bruge tapet ?
 • ideer til glidende rumdelere
 • det bedste Gardiner & forhæng for at holde sol & uv varme ud af et hus
 • organisere ideer til et hjem børnehave
 •