traditionelle køkken design ideer

traditionelle køkken design ideerTraditionelle design til køkkener er inspireret af de amerikanske og europæiske klassiske designs af 1700-tallet gennem 1900-tallet og indebærer ofte massivt egetræ hele køkkenet. Afhængig af din stil , kan du vælge mellem en række traditionelle køkken design at fikse op dit køkken , hvad enten det er med en mere enkel smag eller et traditionelt køkken , der har et strejf af royalty .

georgiske Traditionel

Den georgiske stil er opkaldt efter kong Georg I af England og er en stil , der har påvirket mange møbler i traditionel stil hjem . Ud over de traditionelle massivt egetræ kabinet og gulvbelægning , knapper og håndtag , der bruges i denne type køkken skal messing nikkel med en ekstravagant design mønster til at matche den stil , der er påvirket af royalty . Det bordplader skal være en mørkere farve , men behøver ikke at være træ . Udbygge denne køkken med marmor bordplader er en fantastisk tilføjelse til dette traditionelle , georgiansk stil køkken .

Rustik Traditionel

Med dette traditionelle stil id¨¦ , er de fleste af køkkenet også konstrueret med massive egetræ , når det kommer til kabinetter og gulvbelægning . For at øge denne stil , så prøv med flet indretning såsom et par kurve på skabene og en vidjer papirkurven ved siden af køkkenbordet . Brug dekorative plader langs toppen af skabene , der er lidt mørkere i farven end skabene . Når der træffes beslutning om , hvordan man dekorere spisebordet , skal du bruge en træ , der er lidt mørkere end resten af køkkenet for at udligne den samme tone hele køkkenet. Når du vælger den stole, der vil ledsage tabellen , så prøv med flet spisestue stole til at forbedre den rustikke fornemmelse af denne traditionelle køkken .

Syd Traditionel

Med en sydlig-påvirket traditionelle køkken , den grundlæggende opsætning af træ kabinetter og gulve er det samme som de georgiske og rustikke stil . Med bordplader , prøve at bruge en farve , der vil også være grænser farve omkring din kabinetter ; en flot farve at bruge, er en lys blå eller gul til at give dit køkken en sydlig billede . Når de beslutter , hvilken type af egetræ kabinet til at installere i dit køkken , finde en stil , som har en vis form for vævet mønster i front , der ligner en håndlavet kurv . En anden god idé for denne type af traditionelle køkken er at installere indbygget i hylder langs væggene . Må ikke installeres store hylder , blot enkelte dem , der forbedrer kabinet , der allerede er der .

Anden Artikel

 • hvordan du gør din farves beton skinnende
 • hvordan man kan dekorere loft stil soveværelser
 • ideer til en havfrue soveværelse
 • hvordan man designer badeværelser med monogrammer
 • hvordan man designer en virtuel badeværelse
 • ideer til en fælles børn ’ soveværelse
 • gulvtaeppetyper til soveværelset
 • hvordan man bruger silkepapir eller avis til tekstur en væg
 • Maleriet presset træ kabinetter med synlige træ
 • interiør stue maleri tips
 •