smukke badeværelse ideer

smukke badeværelse ideerEn smuk badeværelse kan gøre dig føle sig smuk . Vælg den gennemsigtighed af glas og lade som du bad udendørs . Brug fundne objekter og bleg , smukke farver at personliggøre din bad . Eller lad et rummeligt badeværelse vise lidt karakter i en simpel rustikt rum eller åbne hjørne af en hems .

A Room Næsten i Nature

Slet grænserne mellem ude og inde til at skabe et badeværelse med alle lempelse af natur . Bruge sten til gulve , marmor eller skifer til skranker , brusere og håndvaske , udskåret sten eller en støbt sammensat til et badekar --- eller en dyb cedertræ japansk siddebadekar . Efterligne en jungle regnskyl med en " regn " brusehoved lukket inde i et glas skab . Holde alle lygter dagslys-afbalanceret , alle overflader overskueligt og alle håndklæder ekstremt luftigt. Og gøre en væg (eller et gulv -til-loft skydedør ) helt glas . Hvis din vista er ubeboet natur eller din ejendom tillader en walled garden uden for badeværelset , lad den begrundelse , træer og opfattelse være den fjerde væg i dit badeværelse . Bruseren tåge afspejler landskabet tåge , og du føler dig forbundet til planeten , hver gang du tager et brusebad .

Få Fed i en Big Space

Hvis du har held med et stort badeværelse , maksimere det . I et gammelt hus med trægulve , gulve sand glat og lad dem ufærdige . Installer en tyk hårdttræ bord for at holde pladsen porcelæn gård synker , og tilbage vasken væggen med en enorm , urammet spejl . Cover bruseren væggen i bittesmå glas fliser og bruge en forvitret træ gård bænk til at holde sæber og svampe i brusebadet .En stor , fritstående porcelæn badekar kan sidde i hjørnet af en hems pladsen ved siden af en høj vindue med matteret glas eller en drapere af ren og skær stof . Hænge en frodig hængende bregne eller vin foran vinduet , eller ramme en lille farvede glas vindue , og suspenderer det på kæder foran den virkelige vinduet for et spil af farvet lys over badet . En tuftede antikke stol , en skrot af håndvævede tæpper og tykke håndklæder i pastelfarver måske friste dig ud af en endeløs skumbad .

Shabby er Chic i en Håndlavede Bath

Lys fersken vægge , penny flisegulve , en Clawfoot badekar og en shabby chic sensibilitet kan slå en almindelig badeværelse til en stil-erklæring . Hænge en loppemarked lysekrone fra loftet i midten af rummet ( lysekroner bør aldrig blive hængt over badekar eller bruser boder ) . Tilføj nogle Swarovski krystaller eller farvet glas blomster til lysekronen for flere gnistre . Lav en ballon skygge af bleg stribet silke for vinduet --- det fyldigere skyggen , jo bedre . Bunke masser af bleg pink, fersken , buttercream og mynte håndklæder i en malet flettede blomst kurv . Sting elastisk omkring en broderet viskestykke for et toiletsæde dækning . Brug en halv stor hvid muslingeskal for en sæbeskål . Læg en flad kvarts sten i skallen og sted vanille-duftende sæbe på stenen . Fordybning en niche i væggen , defineret af en udsmykket billedramme malet cremet vanille . Sæt glashylder i den niche til at holde smukke krukker af cremer og en lille kande med afskårne blomster fra haven .

Anden Artikel

 • typer af indendørs maling
 • hvid børnehave ideer
 • hvordan man kan ansætte en indendørsarkitekt
 • maleri tips til en hvid loft & mørke vægge
 • mursten køkken ideer
 • udsmykning tips til en piges soveværelse
 • DIY sofa slipcover
 • kid legerum design ideer
 • udsmykning tips til badeværelset spejle & sconces
 • tavle muligheder
 •