maleri ideer til et køkken ryg stænk

maleri ideer til et køkken ryg stænkKøkken backsplashes kan være design omdrejningspunktet for et køkken , eller de kan simpelthen blande i baggrunden , afhængigt af dit design stil . Med blot en lille smule maling og de rigtige værktøjer , er der nogen antal af farver og design , som du kan placere på din backsplash at fikse op dit køkken .

en solid farve

Glem ikke det oplagte , når du går at male dine backsplash . Gør backsplash en solid farve er en fantastisk måde at fremhæve køkkenet , og er især attraktivt , hvis du har en travl køkkenbordet , som granit . Farven skal være modige og mørke til virkelig springe ud , som en rød , grøn eller sort . Holde sig væk fra bløde eller lyse farver som enhver pletter fra normal køkken brug vil skille sig ud .

Lav en Mosaik

Mosaikker er normalt en samling af farvede sten eller glas , som er stykket sammen for at skabe en løs billede . Selvom du ikke kan male en sand mosaik , kan du oprette en lignende udseende på din backsplash . Den vanskelige metode er at male omridset af sten i sort og derefter udfylde felterne med farve . Den nemmere måde er at bruge et kvadrat svamp , skæres ned til den ønskede størrelse , at anvende maling i små firkanter over hele backsplash . Du kan prøve forskellige mønstre på et stort stykke papir først , indtil du finder et mønster, du kan lide .

Faux Tile

Med lidt maling og noget tape , kan du oprette en flise look uden at udgifterne eller besværet med at installere real flise . Male hele backsplash den farve du ønsker dit cementvælling at være, så brug strimler malertape til at markere fugerne . Male fliser uanset farve du ønsker . Mange flise mønstre er én farve , men du kan også bruge to eller tre forskellige nuancer af samme farve for at blande det lidt op . Fjern tapen for at blotlægge injektionsmørtel linjer og på afstand , kan du ikke se forskel fra en flise backsplash .

Kridttavle Paint

Hvis du er åben for nogle utraditionelle køkken backsplashes , der er nogle typer af maling , der er mere end bare pynt . Dæk dit backsplash med tavle maling , som du kan bruge til at gøre notater , holde indkøbslister eller lad børnene have det sjovt dekorere . Som enhver tavle , kan du slette brættet , når du har brug for at foretage en ændring . Tavle maling er til rådighed i en regnbue af farver ud over de traditionelle grøn og sort .

Magnetisk Paint

Magnetic maling er en anden type maling , der er mere end bare pynt . Bittesmå partikler i malingen skabe en overflade, der magneter vil holde sig til , så du kan placere dekorative magneter på backsplash , eller bruge magneter til at hænge ting meget gerne folk gør med køleskabe . Der er endda magnetisk maling til rådighed , der også fungerer som tavlen maling .

Anden Artikel

 • skal jeg male udsættes træhylder hvid eller ej?
 • nyfødt baby værelse ideer
 • hvordan man kan hænge en stor tung spejl
 • interaktive værktøjer til at vælge udvendige hus farve
 • hvordan man laver et fodboldstadion værelse
 • hvad er meningen med en skrå spejl ?
 • hvordan man kan skjule et tv skab
 • hvordan man bruger en børste med perle maling
 • hvordan du udskifter metalskab hardware
 • hvordan man kan designe dimensioner dine egne værelser
 •