måder at tilføje bøger til et værelse

måder at tilføje bøger til et værelseTilføjelse af bøger til et rum gør det muligt for dekoratører at vise disse værdsatte skatte i stedet for at efterlade dem gemt i kasser eller samle støv på loftet . Bøger er alsidige . Stort set alle rum i hjemmet fordelene ved indretningsvirksomhed med bøger . En fordel for denne type udsmykning er omkostningseffektivitet, montering stort set alle indretningsvirksomhed budget .

Kaffe-Table Centerpiece

Mange samtaler vende deres fokus på bøger placeret på sofaborde som centerpieces . For eksempel , vælg en bog om en særlig rejsetilladelse punkt af interesse , eller en om en bestemt periode i historien . Nyd samtaler med gæster , der deler en tilsvarende interesse eller nysgerrighed . Fotobøger af specifikke kunstnere eller fartøjet bøger gøre for interessant samtale emner fra kaffebordsbøger .

Badeværelse bøger

Familie medlemmer og gæster tilbringe mange timer i badeværelset . Installation af en høj hylde med flere farverige dækket bøger fylder tomme vægplads , og samtidig beskytte bøger fra badeværelset vand splatters . Laminere belægninger yderligere beskytter dem fra badeværelse fugt . Fjernelse og tilføje nye bøger til display holder området interessant og spændende .

Bøger til køkkenet

Kogebog kollektioner er ideel til køkkenet . Konvertere en vindueskarm i en kogebog samling ved at stå eller stable bøgerne . Tilføje et par let , paperback kogebøger til den øverste del af en frugt eller grøntsag hængende kurv for at tilføje et brændpunkt til rummet og til at udnytte tomme rum . Den øverste del af køleskabet eller fryseren er et andet ideelt sted at tilføje kogebøger i køkkenet . Vælg bogstøtter , der matcher køkkenets udsmykning tema og udfylde mellem med din yndlings kogebøger .

Soveværelse bøger

Børn og teenagers værelser ofte overløb med en overflod af bøger . Sted enkelt reoler af forskellige længder og bredder i forskellige højder langs tom væg pladser i ethvert soveværelse . Sted samleobjekter , antik og sjældne bøger på de højere hylderne til pynt dekoration . Sted bøger at læse på den nederste hylder til nem adgang . For eksempel at placere bibliotekets bøger på et lavere hylde holde sammen på ét sted og at læse .

Entré bøger

Ofte er gangarealer prydet med familie fotos eller illustrationer . Fyld de øvre områder af disse mure med antikke og samler bøger på en høj reol . Juster gangen belysning til at fremvise disse skatte , uden at de bliver let tilgængelige , at beskytte dem mod potentielle skader .

Anden Artikel

 • Big Easy tema værelse ideer
 • eksotiske teen soveværelse ideer
 • fremskridt belysning ideer
 • tæppe pad stilarter
 • hvordan de skal dække et vindue inde i en bruseniche
 • lem boheme soveværelse ideer
 • hvordan du opretter en tilpasset seng spredning
 • indendørs væg vand funktioner
 • hvordan man kan få hjælp til maling farver til dekoration i køkkenet
 • alternativer til en epoxy gulvsystem
 •