loft maling farve ideer

loft maling farve ideerHvide lofter betragtes ofte som standard , fordi de kan hjælpe et værelse føle større og lysere , men det betyder ikke, at de er obligatoriske . Hvis du overvejer en ny farve til dit loft , skal du huske , at mens du kan bruge standard væg maling , der er specialiseret loft maling kan være lettere at anvende , fordi det er tykkere og vil dryppe mindre som du anvender det . Loft maling er tintable ligesom væg maling , så tøv ikke med at bede om det i dit foretrukne farve .

Koordinerede Farver

Se på farveprøven , du har valgt til din væg farve . Hvis det er på et kort med flere nuancer af samme farve , vælge maling farve, der er 2-3 nuancer lysere end din væg farve til loftet . Hvis din væg maling farveprøven var på en stand-alone -kort , eller hvis du ikke længere har farveprøven , prøve at bo i samme farve familie og igen gå 02:58 nuancer lysere . Afhængig af størrelsen på dit værelse og den mængde lys det bliver , kan du være i stand til at gå lidt mørkere med dit loft farve . Til store rum med masser af naturligt lys eller højt til loftet , skal du vælge en farve, der er bare en skygge eller to lysere end en levende accent væg til dit loft . Til mindre rum , flere nuancer lysere end en accent væg eller 01:59 nuancer lysere end mere neutrale vægge gå til, at lys reflekteres af loftet for en lysere rum .

Kontinuerlig Color

Selv hvis dit værelse farve mørke , male loftet samme farve på væggene kan gøre rummet synes større , især for små rum såsom badeværelser , fordi vægge og loft ikke er differentieret . Dette gør rummet synes mere kontinuerlig . For større rum med dybe eller levende farver , maling overveje loft og vægge alle samme farve , som et lyst laks eller ocean-inspirerede blå , hvorefter der tilsættes lyse hvidt kroneformen , sokler og trim til at tilføje liv til rummet og bryde op farven en lille smule .

lys, men ikke hvid

Hvis du kan lide tanken om en lys , let værelse, men bare ikke føler profil for ensfarvet hvid , der er en række af næsten hvide farver , der vil tilføre en smule af liv til dit værelse, uden forvilde alt for langt fra neutral . Til rum med varme farver , som f. eks nuancer af rød , orange , gul eller brun , skal du bruge elfenben eller en cremet lys gul . For cool-farvet rum , som dem malet i nuancer af grøn, blå og lilla , skal du bruge en lys grå , der er lidt tonet mod rummet vigtigste farve . Hvis dit værelse er hvid , og du vil et loft farve , der er lys , men lidt tonet , skal du vælge en nuance , der koordinerer med dine andre indretning , såsom sofaer , senge eller bordplader .

Anden Artikel

 • hvordan man kan gøre plads til dekoration i en drengs værelse
 • hvordan man laver konkrete bolde
 • hvordan du fjerner blæk fra papir med acetone
 • hvordan man dyrker et køkken salt krystal
 • hvordan man designer et hjem for børn
 • hvordan du installerer fordybning belysning i en dråbe loft
 • virkelige udsmykning ideer til dit soveværelse
 • hvordan de skal dække trærammer med metal
 • forskellige typer af små hængsler
 • hvordan man kan male et æble køkken
 •