kork gulv installation og vedligeholdelse

kork gulv installation og vedligeholdelseKork gulve giver et markant alternativ til standard gulvbelægning. Et naturligt produkt , kork er varmt at gå på og virkelig kan tilføje et særligt præg til et rum . Det er enkelt at installere og fås i planker , som passer sammen , så ingen lim eller lim er påkrævet . Desuden kan kork gulve monteres direkte oven på tæppe , linoleum , agglomerater og PVC . Korkgulve bør ikke installeres i rum med høj luftfugtighed såsom badeværelser . Bedst af alt , kork gulve er let at rengøre og vedligeholde .

Installation

Før du rent faktisk installerer korkgulve , skal overfladen være forberedt ordentligt . Kontroller , at det eksisterende gulv er plant . Hvis det ikke er , skal du bruge en hurtigtørrende nivellering gips til selv det ud . Til cement eller beton gulve , gøre gulvet impermeabel med 0 . 2mm tykke polyethylen film. Dette vil beskytte korkplader mod fugt skabt af undergulvet . Selvom det ikke er påkrævet , er det stærkt anbefales, at du lægge en kork underlag . Du kan købe denne i ruller , og det bør være mindst 2 mm tyk .

Mål areal , hvor korkplader vil blive installeret . Du vil sandsynligvis nødt til at skære den sidste række af paneler længderetningen så den passer til den resterende plads . Kork gulve kan udvides med temperatursvingninger , så lad ca 3 /8 tomme ekspansion plads mellem kanten af vægge og paneler . Du kan bruge trækiler til at gøre dette .

Læg de første tre rækker af kork gulve ved hjælp af en lineal til at sikre, at de er lige , bare i tilfælde af væggen er ikke . Monter paneler fra venstre mod højre , således at den første panelerne » kamme ansigt væggen . Sted trækiler mellem panelerne og væggen . Indsæt ridged del af panelet ind i rillen i den første panel . Gøre dette på en lille vinkel , tryk forsigtigt på den rillede side . Brug en hammer til at sikre slutte mellem riller og den tværgående kanter . Brug en push bar at skabe slutte sig til den endelige panel i rækken . Indsæt en træ kile mellem væggen og panelet .

Start om den næste række med resten af den sidste panel af den foregående række . Monter panelet sideværts og bruge en hammer til forsigtigt at gøre tiltræde den den rillede side . Derefter skal du oprette slutte på den tværgående sider . Fastgør den sidste række til den forrige række ved hjælp af en trækstang , at være opmærksomme på 3/8-inch ekspansion plads. Du kan nu fjerne trækiler , at du har placeret ned til at forlade 3/8-inch ekspansion rum . Vedhæft kvartal runde støbning mod fodlister at skjule det tomrum, for ekspansion . Dette bør omfatte ekspansionsafstand helt .

Vedligeholdelse

Cork gulvbelægning er ikke blot en vedvarende , men nem at vedligeholde og rengøre . Kork er en træprodukt , så det absorberer fugt . Sæt åndbar gulvmåtter ind fra af dræn , opvaskemaskiner og døråbninger at reducere fugt på gulvet . Ryd op spild på korkgulve hurtigt for at forhindre fugt i at absorbere dybt ind i materialet . Brug en kost eller støvsuger for at fjerne løse snavs fra gulvet . For grundigere rengøring , brug et renere konstrueret til færdigbehandlede hårdttræ gulvbelægning .

Beskyt korkgulve i at falme ved at sætte gardiner op eller persienner i det rum, hvor korkgulve er blevet installeret . Dette vil reducere mængden af sollys , der rammer gulvet . Løfte tunge ting , såsom møbler eller apparater , når du flytter dem så ikke til at hage eller ridse gulvet . Sted puder under møbler benene for at mindske ridser på proppen gulvet .

Anden Artikel

 • akvatiske børnehave temaer
 • børnehave ideer til en drengs værelse
 • hvad er sølv forgyldt ?
 • ideer til at dekorere et badeværelse , der er malet med en farve, som hedder græs klud
 • farver , der roligt i et dyr husly
 • gode ideer til et soveværelse med to børn
 • maleri ideer til en garderobe
 • hvordan man opbygger en simpel , sammenklappelig desktop bogreol
 • T8 vs T5 lysstofrør
 • hello kitty værelse ideer
 •